De knutselcorner: Matthew Williamson’s pompom-clutch voor ‘n prikkie!

Die vééls te dure pompom-clutch van Matthew Williamson uit mijn laatste blogpost wekte bij mij instant happiness op. Wat een vrolijke tas! Totdat ik het prijskaartje zag, natuurlijk (€925,- aiiiiiii caramba!).

Nu kwam ik door een mooie speling van het lot terecht op het fantastische blog ‘Court & Hudson’, alwaar er een Do-It-Yourself workshop voor mij klaarstaat, waarmee je dat vrolijke pompom handtasje zelf maakt. Je hoeft er niet eens voor te kunnen naaien/borduren/punniken/rekenen; je hebt alleen lijm nodig en twee vrije handen. En natuurlijk een goedkope clutch die je ergens op de kop tikt, en heel veel leuke lintjes, pompomdraad, etc. (hello fourniturenkraam op de markt!). Het resultaat is niet van the real deal te onderscheiden.

Bekijk de instructies op courtandhudson.com en ga aan de slag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments

 • April 29, 2012 - 11:44 | Permalink

  Dit moet ik proberen… te gek :-) !

 • Sterrie
  April 30, 2012 - 19:54 | Permalink

  Gaaf!!! I like it! Zal de DIY zeker onthouden voor als ik me eens verveel… 😉 hahaha!

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>