Happy item: poezenplaatjes

Gedegen onderzoek (dat wil zeggen: ik, in de late uurtjes Miami Ink kijkend op de bank) wijst uit dat het vaak de stoerste mannen zijn die de zoetste snoetjes van hun katten, honden & andere huisdieren op hun lijf laten vereeuwigen middels een tattoo. Nu zou ik – mocht de dag des onheils ooit aanbreken dat Noodles zijn laatste tonijnadem uitblaast (waarschijnlijk schrikt hij zich zelf om het leven of knalt hij met zijn schedel tegen een plantenpot aan. En verstikking door knagen aan cadeaulinten is ook nog een optie) – misschien ook wel een levensgrote tattoo van mijn liefste katertje willen. Tot die tijd laat ik de poezentattoos over aan de stoere mannen van deze wereld. Maar mocht je – kattenvrouwtje of niet – toch eens een keer zo’n gezellig kattenbeest op je lijf willen hebben, dan zijn deze temporary tattoos van illustratrice Harriet Gray dé uitkomst. Het betreft een setje met 7, met de hand getekende illustraties van zoete poezen, die tres stoer staan op je arm.

De cat tattoos zijn ook per stuk stuk of per set van drie verkrijgbaar. Voor een set van 7 stuks betaal je ongeveer 13 euro, exclusief verzendkosten. Te koop via Harriet Gray’s toko op Etsy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments

 • september 19, 2012 - 12:50 | Permalink

  SUPER SUPER SUPER MUSTHAVE!!

  ps. haha. tonijnadem.

 • september 21, 2012 - 10:10 | Permalink

  Nenz (of Nancy 🙂 ), ik wilde even zeggen dat ik altijd heel erg blij wordt van je blog vol grappige teksten en mooie plaatjes!

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *