Ik ga op vakantie en ik neem mee… organische lipbalm

Wat zijn ze cute; deze kettingen met koffertjes van Andrea Garland! Nu is dat op zich niet iets nieuws – zo’n koffertje om je nek – al zijn deze wel heel erg mooi uitgevoerd. Vooral de bagagelables doen ‘t ‘m wat mij betreft. Maar wat deze kettingen anders dan anders maakt is dat ze ook bagage aan boord hebben: heerlijke aromatische, natuurlijke lipbalm welteverstaan. Andrea is namelijk een hypermodern Brits kruidenvrouwtje. Althans, zo’n geromantiseerd beeld krijg ik van haar als ik haar website bezoek. Officieel is ze aromatherapiste. Zo’n hippe crafty girl die thuis in potten en pannen staat te roeren met organische bijenwas, sheaboter en nog meer van die producten die wél goed voor je zijn, in tegenstelling tot de ingrediënten die doorgaans in onze cosmetica worden gestopt. Volgens Andrea is dat niet alleen beter voor je huid (immers niets minder dan je grootste orgaan!), maar is het ook minder schadelijk voor milieu & dier. Om het plaatje helemaal compleet te maken, stopt Andrea haar huisgemaakte cosmetica niet in plastic potten, maar gebruikt ze vintage pillendoosjes, blikjes en sieraden om die te vullen met alles wat goed is voor je huid.

De sieraden vind ik natuurlijk het leukste. Zo zijn er ook ringen, pillendoosjes, broches en kettingen in de vorm van handtasjes en zonnebrillen. En is je ketting met lipbalm op, dan heeft Andrea ook al over een oplossing nagedacht: in het koffertje vind je een ticket waarmee je je ketting terug kunt sturen en Andrea ‘m voor 5 pond weer vult met haar organische lipbalm. Briljant!

De producten voor face & body zijn trouwens ook echt het besnuffelen waard: wat dacht je van Marshmallow and Cedarwood Hand Cream? Of ginger & grapefruit body wash? In evenzo mooie verpakkingen, met schattige tekeningetjes erop.

Ga eens een kijkje nemen in de wondere wereld van Andrea op www.andreagarland.com. Bestellen kan via de webshop.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One comment

  • juli 26, 2012 - 22:04 | Permalink

    Super leuk, hier word ik heel vrolijk van!

  • Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

    De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>