Must-visit: Atelier Oh La La (in Utrecht)

1Atelier_Ohlala_Utrecht

In een wonderschoon pandje in een wonderschoon stukje Utrecht zit een wonderschoon winkeltje: Atelier Oh La La. Het heeft een uithangbord om verliefd op te worden (alleen de vorm al…), maar het gaat natuurlijk om de koopwaar. Die is alles wat je je als vrouw van de wereld anno 2017 wenst. Denk aan sieraden van ANNA + NINA, prachtige parfums van Ortigia Sicilia, Marokkaanse vloerkussens en kleding van Monday is a basic bitch.

Ik wandelde langs en ging even later naar huis met een paar mokken van Keith Brymer Jones, een hele mooie handgemaakte kaart en een heleboel fijne indrukken.

Heel uniek is ook het eigen label van Atelier Oh La La met kaarten, prints, notitieboekjes, kussens, handgemaakte Marokkaanse accessoires. Winkel-eigenaresse Marjolein Meulendijks is namelijk ook illustratrice en styliste en ontwerpt de mooiste dingen onder de noemer Stylenoot. Om hebberig van te worden.

00006_atelierohlala

00007_atelierohlala

00005_atelierohlala

00003_atelierohlala

00008_atelierohlala

Atelier Oh La La

Atelier Oh La La zit aan de Kintgenshaven 1A in Utrecht – in het smalle straatje vanaf de Neude richting filmhuis ’t Hoogt. Open van dinsdag t/m zondag.

De leukste facebook-pagina

Foto’s van Atelier Oh La La

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *