Op je paasbest

Vroeger kreeg ik altijd vlak voor Pasen een chocoladepaashaas van mijn opa en oma. Niet om oneerbiedig te klinken, maar ik gaf er nooit zo om. Ik liet Meneer Paashaas net zo lang in zijn funky aluminium outfit zitten, tot het buiten begon te sneeuwen en de chocolade wit was uitgeslagen (dan komt de cacaoboter naar boven zetten). Meestal verhuisde hij dan door naar mijn broertje, die nog steeds het allergrootste chocolademonster is dat ik ken.

Nu ik wat ouder ben, kan ik er helemaal blij van worden: toffe choco, speciaal voor Pasen, in de mooiste vormen & verpakkingen. Ik selecteerde de allerlekkerste paaseieren en aanverwante paaschocolade. Voor welk ei ga jij?

Easter egg / Simply Chocolate

heart-nenznetMetallic paasei, gevuld met kleine chocolaatjes / Simply Chocolate

Eton Mess Easter egg / paasei De Bijenkorf

heart-nenznetEton Mess-paasei / De Bijenkorf

Stach easter meringues

heart-nenznetGele Paas-meringues / STACH

Prestat / Easter egg

heart-nenznetPaasei met sea salt caramel truffels / Prestat

Stach paaseitjes

heart-nenznetDe lekkerste paaseitjes die ik ooit heb geproefd / STACH

Paaschocolade / Simply Chocolate

heart-nenznetSupercoole paaseitjes in een sjiek doosje / Simpy Chocolate

catweb copy

heart-nenznetHet hoofd van Cheshire Cat, van chocolade /Pierre Marcolini

20pc_peeps

heart-nenznetPaaschocolaatjes met mini marshmallows erin / Compartés

Harrod's easter egg

heart-nenznetHandgeschilderd gespikkeld paasei / Harrod’s

peeps_tray

heart-nenznetMarshmallow konijntjes met pure chocolade / Compartés

Simply Chocolate Easter / No Bunny No Cry

heart-nenznetWeer eens wat anders dan eitjes: chocoladedropjes. Ze schijnen verrukkelijk te zijn / Simply Chocolate

nenznet fb2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Comments

 • maart 8, 2016 - 18:26 | Permalink

  Ik moest lachen door je intro 🙂
  Ik ben zelf op 1e Paasdag geboren en vaak rondom/met Pasen jarig. Als kind had ik daardoor echt een hekel aan alles wat met chocolade eieren of haasjes te maken had, nu kan ik ze meer waarderen. Die chocolade dropjes lijken me heerlijk!

 • Marie
  maart 9, 2016 - 10:25 | Permalink

  Ik zag dit weekend kleine kartonnen eierdoosjes met eitjes van Tony Chocolonely ? En bij Le Pain Quotidien stonden ook mini eierdoosjes, echt the cutest ?

 • maart 9, 2016 - 16:29 | Permalink

  Hoewel ik veel chocolade eet, ben ik eigenlijk bijzonder kieskeurig. Al die speciale vullingen en rare kleuren die chocolade tegenwoordig heeft, nee, daar doe je mij geen plezier mee. Geef mij maar gewone simpele melkchocolade 🙂

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *