Pop Some Rock!

Als er één modeontwerper is die met beide designersneakers tussen zijn doelgroep staat, dan is het Jean-Charles de Castelbajac wel. De Fransman weet precies wie up & coming is en aan wie hij een gratis pakketje van zijn kleding moet verzenden. Van Yelle tot aan Katy Perry en M.I.A. Bovendien is hij niet bang om mode niet al te serieus te nemen. Denk aan zijn knalgele glitterjurk met Vote Obama-opdruk, de Andy Warhol-jurk, compleet met het warrige kapsel van Monsieur Warhol dat de boezem siert, pumps met de beeltenis van Bambi en als klap op de vuurpijl een collectie tops met de characters uit South Park erop. Pop-art met een hoofdletter P kunnen we wel zeggen.

JCDC (zoals hij ook wel genoemd wordt door zijn hippe jonge entourage) was dan ook de aangewezen persoon om het ietwat stoffige imago van Kipling op te leuken. Geen Brugmug die je voortaan nog zult betrappen met een Kipling-rugzak die gesierd wordt door neonkleurige skeletten. Of een mini-handtasje met een übercute pop-art-ruimtevaartversie van het vertrouwde Kipling-aapje. J’adore!

Ook leuk: speciaal voor de lancering van de JCDC x Kipling collectie ontwierpen de nagelstylisten van The Illustrated Nail coole bijpassende nail-art. Oh jongens, daar word je toch blij van?

Surf voor een fashion-fähige rugzak of heuptas naar kiplingxjcdc.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *