See the beauty here

Ik ben me ervan bewust dat ik door wat ik nu ga zeggen over ga komen als een onwijs zweverig tiepje  – zo één met geitenwollensokken aan, een biostabiel om de nek en aurafoto’s op de koelkast – maar ik liep vandaag door het park in mijn buurt, keek opeens op en was werkelijk gefascineerd door hoe mooi de lucht er op dat moment uitzag. U mag nu wegzappen, maar u kunt ook op mijn Facebook kijken voor een ontnuchterend bericht – iets met naveltruitjes en Heimlich-grepen. Maar waar ik maar mee wil zeggen: soms moet je gewoon even flink met je ogen knipperen en stilstaan bij waar je op dat moment bent en hoe het er om je heen uitziet. Het leven trekt immers al vaak genoeg als een hysterische rollercoaster aan ons voorbij.

Het boek ‘See the beauty here’ helpt je daarbij, maar het spoort je ook aan om de boodschap te verspreiden. Er zitten 16 herbruikbare sjablonen in, waar mooie spreuken zijn uitgesneden. Van die dingen die je soms even moet horen om er weer even tegenaan te kunnen. Voorbeeldjes: “You are perfect”, “Find a reason to smile”, “Dream big and small” en de titel van het boek; “See the beauty here”.

Gebruik krijt, verf of stiften bij de sjablonen om je boodschappen te verspreiden en leuk je stoep, werkplek of zelfs je huis op met positieve reminders. Leuk voor jezelf, maar ook om anderen blij mee te maken.

‘See the beauty here’ is uitgegeven door Chronicle Books en te koop via Bol.com en Bookdepository.co.uk.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Comments

 • juli 11, 2012 - 20:39 | Permalink

  Helemaal niet zweverig, heel erg waar én heel erg leuk! Ik ga NU een kijkje nemen op Bol.com, want je hebt me het boek aangepraat! =)

 • juli 12, 2012 - 08:20 | Permalink

  Vet leuk, en idd niet zweverig. Ik ken iemand die jarig is geweest en het boek heel goed kan gebruiken (hoewel ik ook wel hihi)

 • juli 12, 2012 - 20:18 | Permalink

  Dat heb ik ook wel eens! En als het zweverig is, dat maakt dan toch niet uit! Als je er zelf maar van kan genieten.

 • juli 13, 2012 - 09:42 | Permalink

  GEFELICITEEEEEEEEERD met je verjaardag!!!! 😀 Gaat het goed met je? x

 • juli 13, 2012 - 23:37 | Permalink

  Waar haal je die leuke dingetjes toch altijd? Wat een leuk boek lijkt me dat zeg!

 • juli 14, 2012 - 13:48 | Permalink

  Dit is inderdaad een fantastische cadeautip! Felicitaties trouwens met je blog. Ik word altijd zo blij gezind van je posts, zelfs op een minder dagje!

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>