Things that make my heart sing

1. Wat schetst mijn verbazing? Op de preppy truitjes van Kate Spade New York schittert deze lente niemand minder dan Darcel Disappoints! Whoa, cool! Dit (éénogige) wezentje uit de street-art-scene komt uit New York en past perfect bij de nieuwe collectie voor Spring/Summer 2013 van La Spade, die deels geïnspireerd is op the Big Apple.

2. Deze ring met eenhoorn is te leuk. Daar komen je gelakte nagels extra mooi bij uit.

3. The Simple Things Magazine. Jezusmina wat een fijn blad! Over – zoals de titel al doet vermoeden – simpele dingen die het leven fijn maken. Zoiets moeten we ook in het Nederlands hebben.

4. Mooie quote: “The earth laughs in flowers”. Ik heb momenteel een beetje het idee dat er niet zoveel te lachen valt voor de aarde, gezien het gebrek aan lente (sorry aarde, maar het is wel zo!), maar bloemen; die zijn er gelukkig altijd. Dus wat doen we als we een stukje happy aarde naar binnen willen halen? Juist: langs de bloemist.

5. Over bloemisten gesproken: Nikki Tibbles uit Londen is de allertofste. Google maar eens op afbeeldingen van haar bloemenzaak “Wild at heart” en je valt steil achterover. Haar supercoole woning is al in diverse woonbladen verschenen.

6. Waarom o waarom moet ik toch altijd meteen verliefd worden als ik een tof paar sneakers zie? Ik was bij No Boys Allowed en zag deze Nike Dunk Sky High-sneakers (ja met ingebouwde sleehak) en kan aan niks anders meer denken. Om gek van te worden ja.

7. Deze kattentipi of -wigwam lijkt me ideaal voor Noodles.

8. Een uiterst cute Fafi onderbroekje van Undiz. Magnifique!

9. Monkey Chief tea flowers. Thee (en theebloemen) in heeeele mooie verpakkingen!

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *