Win een pompom clutch van Novo Stips!

Antwerpen is zo’n stad die ik het liefst meerdere keren per jaar bezoek. Ik vind het er heerlijk; fijn sfeertje, lekker eten, goede terrasjescultuur, mooie gebouwen en niet geheel onbelangrijk: je kunt er goed shoppen. Bijvoorbeeld bij Novo Stips: een bijzondere winkel met mode accessoires uit Zuid-Oost Azië. Eigenaresse Jenny is van oorsprong Nederlandse maar woonde jarenlang in Zuid-Oost Azië. Geinspireerd door de accessoires die vrouwen in dat deel van de wereld dragen – opvallende, kleurrijke spullen van bijzondere materialen – besloot Jenny een eigen winkel te openen, die ze samen met haar dochter Inez runt (wat een hip moeder-dochter-duo!).

Ik nam een kijkje in de webshop van Novo Stips en werd meteen verliefd op de kleurrijke raffia tassen met de mooiste pompoms, beach blankets met ikat-print, Balinese tie-dye sarongs, zijden sjaals met handgestempelde batik-prints, opbergmandjes met Bollywood-taferelen en ga zo maar door. Het zijn de schatten van de wereld, zorgvuldig uitgezocht door Jenny en Inez en besteld bij ateliers, inheemse kunstenaars en ambachtelijke werkplaatsen in Java, Bali, Rajasthan, Chiang Mai en Hong Kong. Ik ben dol op spullen met een verhaal, die niet afkomstig zijn van een grote keten, maar een ziel hebben  – dat maakt ze voor mij nóg mooier, nog bijzonderder.

Het allerallerallerleukste uit de collectie van Novo Stips – het item waarvan ik een vreugdekreet slaakte achter mijn computer, is de pompom clutch: een klein avondtasje gemaakt van gekleurd raffia, voorzien van drie grote, kleurrijke pompoms. Hij doet me denken aan de beroemde pompom clutch van Matthew Williamson, aan Mexicaanse folklore, aan de ongerepte hippie-cultuur in het Noorden van Ibiza, en aan de frivole-tasjes-trend die mijn hart sneller doet kloppen. Draag er een wapperende rok met azteken-print bij, een paar armbandjes van Follow Your Bliss, BeachBabe lokken van Lee Stafford en het belangrijkste: je grootste glimlach. Geen zorgen: die volgt vanzelf wel na een blik op dit tasje…

Win een pompom clutch!

Van Novo Stips mag ik zes pompom clutches weggeven aan de liefste lezers van NEnz.net: één in elke kleur! De tasjes worden met de hand gemaakt in Indonesië, wat ze extra bijzonder maakt. Wil je kans maken op een clutch? Stuur dan een mailtje naar nenzworld@gmail.com met in de onderwerpregel ‘NEnz x Novo Stips’. Vergeet niet om in de mail je naam, adres, postcode en woonplaats te vermelden. De tasjes worden eerlijk verloot onder 6 lucky lezeressen. De winactie loopt t/m woensdag 13 juni. Heb je gewonnen, dan krijg je bericht per mail. Go, go, go!

Je vindt Novo Stips aan de Lombardenstraat 32 in Antwerpen, maar shoppen kan ook vanuit je luie stoel! Surf naar www.novostips.com.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 Comments

 • mei 30, 2012 - 17:53 | Permalink

  Ik had een mailtje gestuurd, maar ik kreeg ‘m weer terug? Ik zal het nog een keertje proberen.

 • nikkie
  mei 30, 2012 - 19:03 | Permalink

  ik kreeg ook een foutmelding! misschien een typfout in de tekst?

 • mei 30, 2012 - 19:06 | Permalink

  Ik ook ik ook 🙂

 • mei 30, 2012 - 19:19 | Permalink

  Ik doe ook mee! Heb ook een mail gestuurd, heb m nog niet terug gehad, dus hoop dat het goed gegaan is 🙂

  Ik vind dit echt een hele leuke winactie, vooral omdat ik zelf ook half Indonesisch ben.

  Groetjes!

 • mei 30, 2012 - 19:26 | Permalink

  Ok ik kreeg de maill dus ook terug, helaas :p

 • mei 30, 2012 - 21:44 | Permalink

  Excuses guys, er gaat inderdaad iets mis met het e-mailadres! Heuuuul vervelend! Ik ga dit z.s.m. aanpassen. In de tussentijd kun je je inzending mailen naar nancyvanbatenburg@gmail.com, dan komt het in ieder geval (zeker weten!) aan! Thanks voor jullie begrip en geduld en keep ‘em coming, die mails! Love, NEnz

 • mei 30, 2012 - 23:19 | Permalink

  Update: het e-mailadres dat nu in het stuk staat, klopt wé. Alle inzendingen kunnen naar nenzworld@gmail.com (maar heb je ‘m in de tussentijd naar het hierboven vermelde adres gestuurd, dan is dat ook goed). Nogmaals sorry voor het ongemak en veel succes!

 • Christel
  mei 31, 2012 - 18:46 | Permalink

  Waauuw, wat een mooie! I like!

 • juni 1, 2012 - 11:15 | Permalink

  GEWELDIGDE SHAWLS!!!!

 • juni 6, 2012 - 16:42 | Permalink

  Ah wauw, Nancy! Deze tassen zijn echt gemaakt voor Nenz.net <3 Ze stralen dezelfde vrolijkheid, gezelligheid, warmte en liefde uit als jij elke keer weer weet te doen met je geweldige artikeltjes. Ik kon het dan ook niet laten om deze keer gewoon eens lekker brutaal mee te doen, fingers crossed!

 • juni 7, 2012 - 13:37 | Permalink

  Dat is zo lief! Ik hoop dat je mij ook lief vindt… 😉

 • Nikki
  juni 19, 2012 - 12:18 | Permalink

  Ik heb de clutch net binnen, en het is de groene geworden. Wat helemaal top is, want het is mijn favoriete kleur. Het past echt helemaal bij me en ik vind m echt super! Dankjewel!

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *