Adverteren

Dank je wel voor je interesse in www.nenz.net!

Voor vragen of contact, mail naar nenzworld@gmail.com

Adverteren op www.nenz.net is een geweldige manier om elke dag onder de aandacht te komen van honderden lezeressen met een passie voor coole producten die het leven (nóg) leuker maken. Of je nu een groot bedrijf of een kleine creatieveling bent. Adverteren op nenz.net kan op verschillende manieren:

Banner

In het menu aan de rechterzijde is ruimte voor banners van coole bedrijven die aansluiten bij de onderwerpen op nenz.net en de interesses van de doelgroep. Terwijl lezeressen langs surfen om nieuwe blogposts te lezen, scrollen ze zo altijd automatisch langs jouw product of dienst. Een banner op www.nenz.net is maximaal 274 pixels breed (hoogte varieert). Desgewenst kan ik ook een banner voor je ontwerpen, daar gooi ik al mijn creatieve charmes voor in de strijd!

Advertorial/gesponsorde blogpost

Soms vragen bedrijven mij of ik een advertorial of gesponsorde blogpost wil schrijven over hun producten of diensten. Ik sta hier zeker voor open, mits het onderwerp aansluit bij de belevingswereld van nenz.net en haar lezers. Ik blog alleen over dingen waar ik echt enthousiast over ben, die ik zelf ook zou gebruiken en die ik wil delen met lezers. Bovendien zal altijd bij het stukje vermeld worden dat het om een advertorial of gesponsorde post gaat, om daar geen verwarring over te laten ontstaan. Daarnaast schrijf ik alle artikelen altijd zelf (ik neem geen persberichten over). Zo krijg je altijd een uniek, eerlijk en enthousiast stukje.

Samenwerking

Ik denk ook graag mee over jouw product of dienst en bedenk graag leuke manieren met je om het onder de aandacht te brengen van lezeressen. Nenz.net werkte al samen met Freshcotton, Nike, Follow Your Bliss, Momiji, Samsung en Bol.com.

Winacties

Van winacties wordt iedereen wild. Need I say more?

Ik geef je graag meer info! Stuur een e-mail naar nenzworld@gmail.com voor meer informatie. Of volg nenz.net op facebook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *