Anya Hindmarch geurkaarsen: geuren van je gelukkigste herinneringen

Mode-ontwerpster Anya Hindmarch smells. En niet zo’n beetje ook. Althans: dat zegt ze zelf, om haar nieuwe collectie geurkaarsen en diffusers te lanceren. Met Anya Smells kun je je huis naar kauwgom of tandpasta laten ruiken. 

Je kent Anya Hindmarch wel als die Britse ontwerpster van handtassen en accessoires met een knipoog. Héél veel street style foto’s die worden gekiekt tijdens de fashion weeks wereldwijd worden opgeleukt door de vrolijke ontwerpen van Anya. En nu is er dus een lijn met geurkaarsen en diffusers van de ontwerpster: Anya Smells.

anya hindmarch geurkaarsen: Anya Smells

De geuren van de geurkaarsen en diffusers zijn allemaal geïnspireerd op geuren van de gelukkigste herinneringen van Anya. En ze hoopt dat die geuren bij jou dezelfde snaar raken. Er zijn 9 verschillende geuren: zonnebrandcrème, babypoeder, koffie, lolly’s, kauwgom en potloodslijpsel, waspoeder, tandpasta en lippenbalsem.

Anya Smells diffusers

De geurkaarsen zijn verkrijgbaar in elk van de 9 geuren, de diffusers in 3 varianten. Die zien er trouwens ook nog eens on-alledaags uit: als de beker met potloden die je op je bureau hebt staan. De geur wordt door je huis verspreid via de ‘potloden’. De variant met de geur van potloodslijpsel bijvoorbeeld, ruikt bijvoorbeeld naar een mix van mandarijn, roze peper, cederhout, roos, cipres, nieuwe gummen en verse notitieboekjes.

De Anya Smells collectie is online verkrijgbaar, onder andere bij Skins.

De leukste facebook-pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *