De Happy List van Natalia Steendam van ‘Follow Your Bliss’ (en win zo’n mooi armbandje!)

Als je me gek wilt maken, hoef je alleen maar met een paar mooie armbandjes voor mijn gezicht heen en weer te zwaaien. Maar het is fijn als ze je ook een goed gevoel geven. En dat doen de sieraden van Follow Your Bliss, die allemaal te koop zijn via www.followyourbliss.nl. Owner en founder Natalia Steendam heeft de naam gekozen omdat ze je wil inspireren om je hart te volgen en dát te doen in het leven dat jou gelukkig maakt. Mooier kan niet! En dan de armbandjes: hippe hippie chique bandjes, met een mooi steentje, een peaceteken, een buddha, een kwastje of bijvoorbeeld een Hamsa-handje (ik draag het peaceteken, aan een groen bandje.). Allemaal mooie symbolen die jou eraan helpen herinneren om je hart te volgen.

Ook zo benieuwd naar wat Natalia inspireert bij het maken van haar mooie sieraden? En waar ze blij van wordt? Ik vroeg haar om een Happy List samen te stellen. “Moods and settings; daar heb ik zo’n zwak voor. Als de sfeer me meeneemt in een beleving of avontuur is het 10.000% enjoyable. Dit kan variëren van sferen in mooie interieurs (Designers Guild), pretparken (Efteling) tot webshops (Follow your Bliss). My Bliss tells me; Take me on a journey, please!”, aldus een enthousiaste Miss Follow Your Bliss. Hieronder Natalia’s enige echte Happy List! O, en blijf onderaan even hangen, want daar lees je hoe je zo’n mooi armbandje kunt winnen! * bliss! *

Beelden die Natalia inspireren:

Winnen?

Follow Your Bliss doet drie armbandjes cadeau aan lezeressen van nenz.net! Surf naar www.followyourbliss.nl, kies jouw persoonlijke top 3 van mooiste armbandjes uit en stuur die top 3 naar nenzworld@gmail.com onder vermelding van je naam en adres (zet ‘Follow Your Bliss’ in de onderwerpregel). Natalia kiest uit alle inzendingen 3 lezeressen met de leukste & mooiste combi en die krijgen het eerste armbandje cadeau.

Meedoen kan t/m vrijdag 23 december. Style je suf!

 

Om af te sluiten een inspirerende favoriete quote van Natalia, om bij je te dragen:

Follow your Bliss and the universe will open doors where there were only walls
– Joseph Campbell

17 Comments

  • Pingback: NEnz » Who’s the lucky winner?

  • Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *