Dingen waar je blij van wordt

Nenz in NY

Nieuwe artiesten of muziek ontdekken. Onderschat nooit het effect van muziek op een mensenleven! star_12 Een vriendin verrassen met een fantastische bos bloemen star_12 Een dagje helemaal niks anders doen dan jezelf pamperen. Maskertjes, manicure, pedicure… girls will be girls, maar er gaat toch niks boven zelfonderhoud op z’n tijd. star_12 Je huis lekker laten ruiken met geurkaarsen of room spray (ik ben momenteel érg fan van de producten van Zenology, een Nederlands bedrijf dat o.a. levert aan hotels) star_12 Jezelf trakteren op nieuwe boots voor de herfst star_12 Weer eens wat uitgebreider de keuken induiken om een middagje te bakken of te kokkerellen. Ik ga me binnenkort storten op de ambacht van het bakken van soezen. Wish me luck. star_12 Die kast in een andere kleur schilderen. Mijn knalroze Chinese kast is nu zachtroze geworden. Kost wat zweetdruppeltjes, maar it makes all the difference. star_12

Money quote

Wegduiken in een lekkere trui op een gure dag star_12 Dingen die je niet zo goed durft, júíst doen. Daarna voel je je zó stoer! En bedenk: je hebt tot nu toe ook alles in je leven overleefd, dus dat enge overleef je ook wel. star_12 Kerstvoorpret (neen daarvoor is het niet te vroeg. Het is nóóit te vroeg voor kerstvoorpret). star_12 Ehm, had ik al verteld dat ik onlangs Jamie Oliver mocht interviewen? Als in: DE Jamie Oliver? Ik was zowel over de maan als misselijk tegelijk, maar wat een moment jongens. Ik ben er nog stil van. Terwijl ik in een Uber door Londen raasde op weg naar het hoofdkwartier van Jamie dacht ik even bij mezelf: what a wonderful life. (En ja: Jamie was in het echt net zo tof als op tv) star_12 Om na afloop in een andere Uber grapjes te maken met een andere Uber-driver die me alles heeft uitgelegd over het verschil tussen de Birmese, Indiase en Pakistaanse keukens. Ubers are the best: je hebt er de leukste gesprekken. star_12

star_12 Jamie up & close!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nancy van Batenburg (@nenznenz) op

star_12 Je kunt nu je eigen reep Tony’s Chocolonely maken:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nancy van Batenburg (@nenznenz) op

star_12 Hallo introvert, deze is voor jou:

star_12 Ik luister al een tijdje non-stop naar deze dame: Snoh Aalegra

star_12 En dan hebben we ook nog DE enige echte Erykah Badu op haar best:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *