Follow Your Bliss Summer 2012 – Eyecandy

Ik vind het zó gaaf wat Follow Your Bliss-owner Natalia Steendam doet. Zij richtte in 2011 haar eigen sieradenlabel op, waarmee ze haar eigen droom najaagt en jou aanspoort om hetzelfde te doen. Dat is immers het recept voor een fijn en zinvol leven: dat je doet wat jou happy maakt en dat je along the way anderen inspireert. De sieraden van FYB helpen jou eraan te herinneren om je eigen bliss te volgen.

De eerste collectie van Follow Your Bliss ging als een trein en voor de zomer van 2012 heeft Natalia weer een gloednieuwe serie met Eyecandy ontworpen – en zo is de lijn dan ook genoemd. De armbandjes, oorbellen, kettingen en limited edition (!) ringen zijn allemaal uitgevoerd in de kleurtjes waar we nu met z’n allen zo’n ontzettende behoefte aan hebben: turquoise, rose, peach, mint, cherry, enzovoorts. En elk hebben ze weer hun eigen unieke boodschap. Daar word je toch blij van?

Onder mijn favorieten: de gevlochten bandjes en de symbolen, zoals de hanger met peaceteken en de kruisjes (tres Gillian Zinser -wiens stijl ik bewonder). Houd www.followyourbliss.nl in de gaten, want de nieuwe collectie verschijnt halverwege april.

10 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *