NEnz’s Notebook: let your freak flag fly

Elke dag, de hele dag door, kom ik nieuwe producten, ideeën en inspiratie tegen. Daarom heb ik ook een soort Inspector Gadget-achtige arm ontwikkeld, waaraan een notitieboekje vastzit. Die is bestemd om al dat leuks in op te schrijven. En wel onmiddellijk.
Omdat ik zo heel veel losse krabbels, plaatjes en dingen verzamel van dingen die eigenlijk het delen waard zijn, geef ik je regelmatig een kijkje in mijn Notebook. Dit keer: let your freak flag fly, geïnspireerd door stijlicoon Iris Apfel. Tevens als reminder aan mezelf. Want soms word je doodmoe van (flauwe) opmerkingen over je (opvallende, of anders-dan-anders) kleding/keuzes/persoonlijkheid, maar daar moet je je uiteindelijk niks van aantrekken. Het zijn juist alle freaky people who make the beauty of the world. Dus: uit, met die vlag!

nenzs_notebook_different

 

De leukste facebook-pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *