Who’s the lucky winner?

Ik zou wel zeshonderd redenen kunnen bedenken waarom ze zo leuk zijn; de armbandjes van Follow Your Bliss (elke dag trouw om mijn pols!). Maar het allerleukste vind ik nog wel dat ze je eraan herinneren om vooral je hart te volgen. Dát doen waar je zelf het állergelukkigst van wordt. Mijn armbandjes met peace-tekens herinneren me er bovendien aan dat ik met een beetje ‘kindness‘ naar de wereld moet kijken.

Een paar weken geleden kon je hier de ‘Happy List‘ van FYB-owner Natalia bewonderen én kans maken op je eigen mooiste Follow Your Bliss-sieraad. En wie-o-wie hebben die mooie armbandjes in de wacht gesleept?

And the winners are…

* tromgeroffel *

Daphne Borst uit Lelystad

Annemiek Bergman uit Leiden

Amber Scholten uit Warnsveld

Gefeliciteerd lucky ladies! Jullie krijgen alledrie jullie favoriete armbandje thuisgestuurd! Om te dragen met héél veel bliss.

Mag ik iedereen die mee heeft gedaan uit de grond van mijn kerstsokken (ja, kan nog steeds) bedanken voor alle inzendingen, de lieve berichtjes en het doortwitteren? Zó cool om te merken dat jullie net zo enthousiast waren als Natalia en ik! Yay!

P.s. niet gewonnen? Op ’t allerleukste blog van Des kun je nog t/m 4 januari kans maken op de inspirerende sieraden van Follow Your Bliss. Hurry, hurry!

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *