Share your bliss en *WIN!*: bloedmooie kettingen van Follow Your Bliss

Onlangs showde ik je hier de waanzinnige nieuwe collectie van Follow Your Bliss: ‘Boho Bliss’. De sieraden zijn met de hand gemaakt, met materialen die zijn vergaard op drie inspirerende plekken: Bali, Zanzibar en Hawaii.

Ik weet zeker dat je bij het zien van de foto’s al een verlanglijstje hebt samengesteld (ik wel!) en ik ben verheugd je te vertellen dat ik van Follow Your Bliss een aantal items weg mag geven aan de lezeressen van nenz.net. Jij maakt nu kans op één van de drie mooiste stukken uit de collectie: de Zanzibar necklace, de Gypsy coin necklace en de Hawaiian Bliss necklace. Bloedmooi als je je opgedoft de bloemetjes gaat buitenzetten in een zomers jurkje, maar ook heel tof bij een nonchalante look van een T-shirt, boyfriend jeans en espadrilles.

Hoe win je deze items?

Share your bliss! Upload een foto van jouw moment van ‘bliss’ (geluk/gelukzaligheid) op Instagram en/of Facebook en tag Follow Your Bliss en Nenz.net in je foto.

-Voor Facebook gebruik je FYBaccessories en Nenznet

-Voor Instagram tag je met @followyourblissjewelry en @nenznenz.

Wát je gaat fotograferen is helemaal aan jou. Bijvoorbeeld een perfect kopje koffie in de zon, je nieuwe schoenen, een moment met een vriendin, een lief briefje, of dat je staat te swingen op een bruiloft. Follow your bliss en wees creatief!


Mijn ‘bliss’: Bloemblaadjes als confetti op straat (of je nieuwe schoenen!) * mijn schoonzusje die macarons voor me meenam bij Ladurée * een ijsje onder werktijd * sliders eten met een vriendin * bordjes met leuke teksten tegenkomen * bloesem * ergens een drankje gaan drinken met je lief * koken met een ingrediënt dat je nog niet kende * naar een festival

Yeah baby!

FYB & Nenz.net kiezen gezamenlijk de drie leukste foto’s uit. De winnaressen zullen op 30 juni bekend worden gemaakt op Facebook.com/nenznet.

Dit zijn de drie bloedmooie kettingen die je kunt winnen op een rij:

Share your bliss! Veel succes!

Kun je niet wachten en wil je deze items nú aanschaffen? Ga naar www.followyourbliss.nl en verlekker je aan de collectie.

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *