10 toffe links

emilio-pucci-skateboards-11-960x576

1. In deze superleuk geanimeerde video vertelt actrice en comédienne Rashida Jones (love her!) over haar hometown Californië.

2. Bij The Mayven koop je pins die te maken hebben met koffie.

3. De leuke dames (hi Claire!) bij Momiji hebben een nieuwe doll ontwikkeld en ze is nu al mijn favoriet. Maak kennis met ‘Happy‘: een ode aan skatergirls. En laten we wel wezen: dat zijn de coolste girls. Nu verkrijgbaar in gelimiteerde, hand genummerde oplage.

4. En over skaten gesproken: Emilio Pucci heeft skateboards ontworpen. Als dát je niet over de streep trekt om je Vans aan te trekken en een halfpipe op te zoeken, weet ik het ook niet meer.

5. Culi Rachel Khoo heeft op haar website een hele rij met haar favoriete adresjes in Parijs verzameld. Ik heb  deze lijst zo ongeveer uit mijn hoofd geleerd voor mijn tripje naar Parijs, dat begrijp je. Bewaar ‘m goed voor jouw eerstvolgende visite à Paris.

6. Ik ben recentelijk begonnen aan de serie ‘Narcos‘ – over Pablo Escobar – op Netflix en kijk er nu al naar uit om deze op een regenachtige dag te gaan bingewatchen.

7. Ban.do heeft nieuwe wallpapers voor je iPhone beschikbaar gesteld. Gratis te downloaden!

8. Voel je je een beetje bluesy? Vind je ’t gek, in deze tijd van het jaar lijden we met z’n allen massaal aan een herfstdepressie (in meer of mindere mate). Ervaringsdeskundige en ‘mislukte therapeut’ Johanna Nolet schreef er een vermakelijk en handig artikel over op Shot of joy.

9. Hilarisch: acteur Jack Black probeert Halloween-DIY’s van Pinterest na te maken.

10. Lush strijdt tegen TTIP: een handelsverdrag tussen de EU en VS waar as we speak over onderhandeld wordt. Als TTIP in werking wordt gesteld, hoeft de VS zich met het importeren van goederen niet te houden aan onze Europese regelgeving op het gebied van voedselveiligheid, milieu en arbeidsrechten. Oef, dat klinkt niet koosjer. In samenwerking met Vivienne Westwood heeft Lush daarom een Dirty Deal Shower-poeder ontwikkeld, waarvan de opbrengst gaat naar groepen die zich inzetten tegen TTIP. Kom in actie en ruik nog lekker ook! Kijk voor meer informatie op lush.nl.

nenznet fb2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *