Ultiem troostvoer: Barú marshmallow bars

Troost(voer) bieden in donkere dagen: laat dat maar aan Barú over. Deze Belgen maken mijn favoriete marshmallows: superfluffy en met een knapperig laagje chocolade eromheen. Om zielsgelukkig van te worden.

Naast fluffy marshmallows, poeder voor warme chocolademelk en Chai en koddige chocoladehippo’s heeft Barú nu ook marshmallowrepen: de Chocolate Fluffy Marshmallow Bars. Voor als slechts één marshmallow je te klein is (en geloof me: dat is zo) en je wilt zwelgen in een wolk van dat goddelijke spul.

Ik heb eerst de doos waarin ze bij me werden afgeleverd innig omhelsd en ben toen de smaken voor je gaan testen (alles voor het onderzoek!):

* Milk Chai Latte: zoet en kruidig, een beetje speculaasachtig. Perfect bij een kopje thee op een regenachtige dag.

* Dark Peppermint: het bittere van pure chocolade gecombineerd met het frisse van pepermunt. Doet denken aan after-eight chocolaatjes, maar is door de combi met de marshmallow nóg lekkerder.

* Dark Nutty Seasalt Caramel: mijn favoriet! Maar ik ben dan ook gek op de combi sweet & salty. Heerlijke knapperige pure choco met zoete karamel en een vleugje zout.

* Milk & Crunchy Cashew Crispy: deze vindt iedereen lekker, no doubt about it! De cashewnootjes voegen wat hartigs toe aan de dikke laag melkchocolade.

En wist je dat Barú alleen natuurlijke ingrediënten gebruikt, zonder geur-, kleur- en smaakstoffen?

De Marshmallow Bars van Barú kosten 2,49 per stuk en zijn te koop via www.baru.be en via verschillende verkooppunten in Nederland, zoals De Bijenkorf en Brandmeesters. Sla ze in en stop ze in schoenen en kerstsokken!

5 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *