Blogloving: Betsey J

Blogloving

  Blogloving betsey j 2

Het blog van Betsey J staat al een tijdje in mijn lijst met bladwijzers. Haar oude URL staat er zelfs nog in, toen ze nog bij blogspot.com zat! Maar waar ze ook naartoe verhuist, ik volg Betsey trouw, want haar blog lees ik heel graag.

Al lijken we soms – verrassend – van dezelfde dingen te houden (Fafi, Hello Kitty keukenapparatuur, Married to the MOB, She & Him en home decorating; als je 't mij vraagt een bad ass combination) en maken we allebei graag favorietenlijstjes; Betsey's stijl is uniek en eigen. Het is een beetje rock 'n roll meets indie meets Vogue meets street. Wat er in een outfit waarschijnlijk ongeveer uit zou zien als een jurkje van Betsey Johnson, gecombineerd met een zoete vintage bloemetjescardigan, een stel Vivienne Westwood x Melissa-hakken, een grote JCDC Mickey Mouse-broche en opvallende tattoos (ik hoop dat ik je hiermee eer aandoe, Betsey!). Niet voor niets heeft Betsey haar eigen webshop in coole vintage fashion ('Happy House Vintage' genaamd) op Etsy.

Betsey geeft op haar blog gave muziek- en modetips, maar inspireert ook door haar eigen inspiratiebronnen te delen. Haar persoonlijke verhalen maken het leuk om te volgen waar ze mee bezig is. En die (speciaal voor haar ontworpen!) achtergrond is natuurlijk to-die-for: Daarvoor surf je gráág nog eens langs. 

Betsey j

Chanel mini Je volgt Betsey's übercoole blog op www.betseyj.com. Go Betsey!

Boombox I need a dollar – Aloe Blacc

7 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *