Blogloving: THX THX THX

Blogloving

Thx_166

Volgens Oprah verandert je leven drastisch als je elke avond voor het slapengaan minstens vijf dingen neerpent waar je dankbaar voor bent. Nu probeer ik dat weleens, maar ik moet zeggen dat het al een Godswonder mag heten als het me lukt om mijn pyjama aan te trekken, de kat nog even welterusten te zoenen en die panda-ogen van mijn gezicht te verwijderen (u begrijpt dat het 3-stappenplan van Clinique niet aan mij besteed is). 

Maar Leah, van het blog THX THX THX (short for Thanks Thanks Thanks) doet nog een schepje bovenop Oprah's 'Gratitude Journal' en heeft zich het nobele streven voorgenomen om elke dag een bedankbriefje te schrijven aan dingen die een ander vooral zou zien als hindernissen, ergernissen of dingen-die-het-leven-minder-leuk-zouden-maken, zeg maar. Of het nou gaat om RSI-polsen, huilbuien, haar luiheid, faalangst, poepen (het is voor mij overigens een hele overwinning om hier ronduit het woord 'poepen' neer te zetten; tegen mijn vriendinnen spreek ik altijd over 'poweppen'. Niet dat wij het daar nou op elk moment van de dag over zouden hebben, maar goed; u get the picture), stomme meetings of de maandagblues. Dat noem ik nog eens dankbaar zijn! Maar bovenal zijn Leah's bedankbriefjes herkenbaar, hilarisch en hoopgevend. Kijk zelf maar:

Thx_222 

Thx_221

Thx_1611

Thx_209

Meer zien? Kijk op www.thxthxthx.com.

Boombox Me and You – She & Him

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *