Dans-in-je-onderbroek-door-de-kamer-plaat

Omdat niets een mens zo goed doet als even onbeschaamd in je onderbroek, op je glittersokken, of met de bezem als danspartner door de kamer dansen, deel ik regelmatig een dans-in-je-onderbroek-door-de-kamer-plaat met je.

Ditmaal ‘Jekyll’ van de Australische band Hiatus Kaiyote. Het nummer staat op hun nieuwe album ‘Choose Your Weapon’ en man, ik ben werkelijk geobsedeerd door die plaat. Tijdens het hardlopen, op de bank, op de fiets, in de trein… ik ontdek steeds wat nieuws (en dat zijn naar mijn idee de beste platen). Naast de plaat ben ik ook geobsedeerd door die knoeperd van een Michael Jackson-broche van de achtergrondzangeres. Maar dat terzijde.

Denk je dat je hier niet op kunt dansen? Wacht maar tot 1:59…

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *