De Happy List van Raved Musthaves

Sjaals met prints, sieraden met kwastjes, toffe T-shirts; zeg eens eerlijk, kun jij daaraan voorbijlopen? Ik dus ook niet. Mijn vlees is zwak als ik een (online) winkeltje vol met mooie accessoires tegenkom, die met liefde en heel veel stijlgevoel bij elkaar zijn gezocht. Mijn nieuwste ontdekking op het wereldwijde web is Raved Musthaves; een webshop met mode, sieraden en accessoires, allemaal voor prijzen-waar-je-portemonnee-ook-blij-van-wordt. De oprichtster & owner is Vera van den Heuvel, die elke week stad en land afspeurt, op zoek naar leuks voor haar webshop. Ik was zo benieuwd naar de dingen die haar blij maken, dat ik haar vroeg naar haar Happy List:

1. Nieuwe Musthaves/inkopen

Vera: “Ik sta elke week letterlijk te trappelen om weer op pad te gaan voor mijn klanten en volgers om de leukste sieraden en musthaves te scoren. Dit doe ik echt het allerliefst: het geeft me veel voldoening en energie! Heerlijk als de nieuwe artikelen gelijk in de smaak vallen!”

2. Pyjama day

“Ik heb echt een verslaving voor slofjes, sokjes en pyjama’s, vooral als ze lekker warm en lekker roze zijn. Mijn budget Minnie-Mouse sloffen van de Primark zijn dan ook echt onmisbaar!”

3. Disney Movies

“Lazy sunday? De oplossing voor lekker lui op de bank Disney-films kijken die je al 100 keer gezien hebt. Stiekem zijn Disney films prachtige verhalen die vol zitten met mooie boodschappen die ik als klein meisje nooit zo serieus nam of daadwerkelijk begreep. Nu wel.”

4. Fruits.

“Kleur, geur, smaak; dat zegt denk ik wel genoeg” 🙂

5. Kinder Suprise

“Het lekkerste op aarde… Suprise eieren! Vroeger, toen ik kind was, hadden we een bak vol met de ‘verrassingen’ die in het ei zaten. We kregen op zaterdagavond één eitje… nou dat was één groot feest! Nu koop ik twee dozen en eet ik ze binnen tien minuten op… Oeps!”

Word je hier ook zo hebberig van? Surf snel naar www.ravedmusthaves.nl en sla aan de shop!

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *