Dingen waar je blij van wordt

Verkoopsters van kookboeken die het helemaal snappen: “Is het een cadeautje of lekker voor jullie zelf? Voor jullie zelf, ja? O, dan gaan jullie er straks thuis lekker in bladeren, kopje koffie erbij… die kruidenplantjes er gezellig naast… (wijst op mand met reeds aangeschafte plantjes van de bloemenmarkt). Weet je wat, ik wil ook mee!” De geur van nieuwe laarsjes Carrot cupcakes bakken. En lékker dat ze waren! De supernostalgische, kerstige cover van de nieuwste Flow (met glitter!). Ik hoefde er niet eens in te bladeren, zo blij werd ik ervan Als je kat ’s nachts op je borst komt liggen slapen, met zijn kinnetje rustend op jou. Ik moest mezelf tegenhouden om hem niet helemaal fijn te knuffelen Lekker geurolie branden in huis. Gewoon te koop bij de natuurwinkel in kleine flesjes. Ik vind anijs heel lekker als thuis-geur, lavendel om ’s avonds ontspannen een boek bij te lezen op de bank en eucalyptus als je je een beetje verkouden voelt

Lieve kaartjes krijgen van een neef & nicht die op dit moment een rondreis maken over de halve wereld. Alleen de mooie postzegels zijn al geweldig! De kerstcatalogus van H&M Home. Ik kan mij niet herinneren dat ik daar ooit iets gekocht heb, maar ik geniet alleen al van kijken naar de styling. De geur van mandarijnen en speculaas, die zo bij de tijd van het jaar horen Vriendin N. die begrijpt dat er na een etentje áltijd nog ruimte over is voor koffie en een dikke chocoladebrownie Samenwerken met inspirerende mensen Dat moment waarop het begint te schemeren in de herfst, als het buiten zo mooi is en binnen zo knus De nieuwe Variations van Nespresso in vanille, chocolade en kers… maak me gék! Een dagje de stad in met je oma. Gewoon, omdat ze lief is.

Tot slot: alle LIEVE, hartverwarmende reacties die ik de afgelopen weken van jullie kreeg op dit blog, ook via Twitter en Facebook. Want het voelt alsof die recht uit jullie harten komen. It means a lot! Ik kan met recht zeggen dat ik de állerleukste lezers heb.

Nog meer dingen waar je blij van wordt:

De slingers van Nice.

Wijze woorden

De instant comfort pocket box van Kim Welling is er nu ook in kerstuitvoeringen!

Granny’s en een draaimolen… what more do you want?

Uitprinten en bewaren voor noodgevallen

Amen!

P.s. de prachtige foto bovenaan is gemaakt door de 16-jarige (!) Ann He.

5 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *