Dingen waar je blij van wordt

Versgeperst sap. De makkelijkste manier om jezelf een energieboost te geven (helemaal als je gewoon een fles versgeperst sap koopt bij de Appie).Breaking Bad kijken. Niet zozeer omdat het feel-good zou zijn (for the record: dat is het beslist niet), maar omdat het zo goed is, dat je op het puntje van de  bank zit.Chocolade marshmallows van Baru.De ‘Ik kijk liever kattenplaatjes dan The Voice‘ -pagina op Facebook. Omdat dat nou eenmaal waar is Knalroze rozenDat het weer langer licht blijft. Op naar de zomer! Hihi! Een lekkere ontspannende geurkaars op je nachtkastje (ik kreeg van mijn moeder met kerst een enorme geurkaars met indian chai geur).Glitterschoenen. There’s nothing quite like it.De geur van je geliefde. Mhhh smells like home!Je alvast verheugen op een nieuw modeseizoen, vol zoete kleuren!Als mensen je plaatjes sturen van de macarons die ze hebben gekocht bij Laduree Mijn nieuwe MacBook waar ik nu deze blogpost op tik en die alles er zoooo veel mooier uit doet zien! Het is even wennen als je altijd Windows gewend bent geweest (zo heb ik geregeld ruzie met Finder, omdat ik zesduizend bestanden gebruik die ik snel terug moet zien te vinden), maar o wat is een Mac toch mooi.

Alvast dagdromen over waar je van de zomer naartoe zult gaan op vakantie… Elke dag decadent lunchen met (anti)pasta’s in Venetie? Biologische markjes afstruinen in Zuid-Frankrijk? Of toch flaneren door Barcelona? Hippiemarktjes bezoeken op Ibiza? Of een schattig huisje op het Hollandse platteland, met kippen die door je voortuin lopen te tokkelen?Koffie. O koffie, waar zou ik zijn zonder koffie. Vooral fijn als het gisteravond laat is geworden en je weer flink aan de bak moet. Kom maar door met die Nespresso!Zwarte eyeliner met zilveren glitter (van Gosh)Deels ingegeven door de scène met een zebra-spijkerbroek uit Confessions of a Shopaholic en deels voor de lol een spijkerbroek met panterprint passen en erachter komen dat dat waanzinnig afkleedt! Who knew? Die broek ging dus mooi mee naar huis. Polkadots (alsof je onder de confetti zit!)Jurken kijken tijdens de Golden Globes en daar dan over Whatsappen met vriendin R. Zij wil de jurk van Salma Hayek; ik die van Emma Stone. Me loves Emma Stone.Bill Cosby. Leuk; die aandacht voor hem bij DWDD vorige week. Ik was vroeger dol op The Cosby Show; die schattige kleine Olivia, de blik van Mevrouw Cosby en de kleren van Lisa Bonet. Toch maar eens de dvd-box aanschaffen!Michelle Williams als Marilyn Monroe. Ik moet de film nog zien, maar ben nu al enthousiast!Roze skinny jeans. Nummer 1 op mijn wishlist voor komend voorjaar.

Deze waaier is toch geweldig jongens? Te koop bij ASOS

Wees het straaalende lichtpunt in jouw familie- en vriendenkring:

Dit doosje, van All The Luck in The World maakt me zo happy!

Emma Stone doet samen met de cast van Saturday Night Live een skit over Adele’s ‘Someone Like You’

Als ik dit filmpje zie van de succesvolle Patisserie ‘Miette’ in San Francisco, wil ik ook mijn beroep maken van taarten bakken:

Hulde voor de paradijsvogels van deze wereld, die zo veel kleur verspreiden:

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *