Dingen waar je blij van wordt

De geur van verse speculaas die wordt gebakken bij Albert Heijn Je jasjes opvrolijken met spelden, broches, buttons. Ook leuk voor die saaie winterjassen straks! En dan ook nog een mevrouw tegenkomen die zegt: “Wat zie je er leuk uit met al die speldjes!” Gekke hoesjes voor je iPhone kopen, en daarmee afwisselen. Elke dag weer een andere happy phone! Oké, wat valt dat altijd tegen in de herfst, om jezelf ’s ochtends uit je warme bed te moeten pellen. Maar wat is de beloning van een warme douche groot! Het sleept me erdoorheen. De kleuren van de herfstbomen Wapperende sjaals Na een lange werkdag juist tot rust komen door uitgebreid te koken. Moet je dat natuurlijk wel uiterst relaxed doen, met een plaatje op, schort aan (niks snel-snel!) en mindful snijden. Wijnrode nagellak Je favo series die weer terug zijn van vakantie Verse (nog warme) nootjes van de markt Je huis grondig uitmesten Jezelf een nieuwe pyjama cadeau doen Het geluid van je kat die niest Na een lange dag je schoenen uitschoppen, je haar losgooien, een plaat opzetten en luidkeels meebrullen. Sorry buurtjes.

Plaatjes van New York in de herfst bekijken De Drie Dwaze Dagen-boekjes van de Bijenkorf. Jaaa, zelfs als je ’t hele circus liever aan je voorbij laat trekken, is het een genot om er doorheen te bladeren. De postbode die – toen je niet thuis was – je pakje stiekem door de brievenbus heeft geduwd met daarbij een briefje: “Dit mag eigenlijk niet, maar ik doe het toch. Groeten, de postbode”. Gourmet warme chocolademelk Ouderwets verjaardagskaarten sturen. Veel leuker dan een Facebook-felicitatie Lange zachte sokken Schemer Linda Wonen ‘Weerwolven van Wakkerdam‘ spelen met alle niggies & neven, na lang aandringen van neef L. en nicht T. Ik had geen idee wat ik moest verwachten, en had klamme handen van de spanning, maar God wat was het leuk! We hebben tot na enen zitten spelen met z’n allen, af en toe in keihard gelach uitbarstend. Vakantiefoto’s aan de muur hangen met washi tape. Dat winkels altijd weer zo leuk worden in deze tijd van het jaar, met versieringen en kerstspulletjes. Ga maar vast beginnen aan dat verlanglijstje! Op een druilerige vrijdagavond lekker naar de film met een vriendin en veels te veel zoute popcorn etenLieve smsjes krijgen van iemand die aan je denkt 

Nog meer dingen waar je blij van wordt:

Deze knuffel in de vorm van de Eiffeltoren!

Diane von Furstenberg knows best. Wees net zo lief voor jezelf als je voor een vriendin zou zijn!

Domestic Goddess Nigella Lawson heeft een nieuw kookboek uit én een nieuw televisieprogramma. Elke maandagavond op BBC2. Nigellissima!

Lianne la Havas blijft mijn iPod en platenspeler domineren. Hier zingt ze ‘Gone’ live in een Frans cafe:

Joy, blogster van het ge-wel-di-ge blog Oh Joy! schreef een boek over succesvol bloggen. Alleen het filmpje is al leuk:

Bovenste foto via Hanna Stefansson

13 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *