Dingen waar je blij van wordt

Cadeautjes kopen voor je (kleine) nichtjes & neefjes die het vervolgens uitgillen van pure blijdschap: “Een step! Die vind ik écht leuk! Dankjewel!” Wortelsap. Mooie oranje kleur + instant vitamineboost Door de stad lopen als het nog vroeg is en er nog weinig mensen zijn, om de stad te zien wakker worden. Ik vind dat zó lekker! En dan lekker ontbijten bij de bakker. Van die dunne oranje Stabilo-pennen in allerlei kleurtjes. Ik kan daar verlekkerd naar kijken bij mijn bladenboer. Op een mini-ontdekkingsreis gaan door de toko of Aziatische supermarkt. Ik ben gek op Aziatisch eten; het is vers, geurig, gezond en kleurrijk. Ik kom dan ook altijd geïnspireerd terug van de toko. De huisgemaakte lasagne van vriendlief Heel veel vrienden over de vloer hebben, die lekker languit op de bank zitten, gewoon zelf drinken gaan pakken uit je koelkast en zich – kortom – op hun gemak lijken te voelen in jóuw huis. Zo relaxed vind ik dat! Ook al is het nog niet echt warm geweest; tóch al lekker uit de wind op je dakterras kunnen zitten in het zonnetje met een kopje koffie. Happy days! Plus: het besef dat het eigenlijk alleen maar beter weer kan (en gaat) worden. Dit is vooral een reminder voor mezelf, want jongens ik heb het zoooo gehad nu met dat gebrek aan zonlicht en de kou etc. Happy days are here again, NEnz!Leuke gesprekken met inspirerende, bevlogen mensen die met iets cools bezig zijn. Shii-take paddestoelen met een beetje (lichte) sojasaus en sesamolie. Jezusmina wat lekker. Nieuwe afleveringen van Mad Men Roze badspul van Sabon met patchoeli, lavendel en roos.

Het lichte gevoel dat je krijgt van versgeknipt haar. Ook al is er maar zo’n klein stukkie vanaf. Tweedehands platen meenemen voor een prikkie die bij thuiskomst fantastisch blijken te zijn. Alvast even kijken welke leuke lentekleren (en schoenen niet te vergeten!) je ook alweer hebt liggen in je kast. Zelf kruiden kweken. We hebben ze gewoon boven in de vensterbank staan! Werkt als een trein! Binnenkort gaan we zelf chili’s kweken en we hopen onze tuin of dakterras binnenkort ook in te kunnen richten met een mini-moestuintje. Niets is zo leuk als koken met je eigen verse kruiden of groenten. Het tevreden gebrom van je lief als je lekker voor hem hebt gekookt De felgekleurde winkelmandjes van de HEMA. Na het werk lekker in bad plonzen om even bij te komen. De perfecte kleedjes vinden voor op mijn balkon, die nog supercheap bleken te zijn ook De bubble tea met lycheesmaak en mango-bolletjes van 8tea5 in Den Haag Gezellig Korean Barbecuen bij Yokiyo met een groep vrienden De slappe lach hebben om niets  De dag beginnen met een groot glas water met citroen. Lekker fris! Oude Happy Lists lezen. Makes me happy!

Nog meer dingen waar je blij van wordt:

De Facebook-pagina ‘Humans of New York‘ doet verslag de mooiste mensen met de mooiste verhalen op straat in New York:

Even een reminder voor je (omdat je het soms vergeet):

Ze komen eraan: de ‘Dreamy Chocolate Hippo’s’ van Barú: mini-nijlpaardjes van chocolade. Pas in september, maar toch: een mens moet iets hebben om naar uit te kijken, toch?

Coole chocoladeverpakkingen van Simply Chocolate:

Boek een reis, koop gekke schoenen, verras iemand, verf een muur, ga op roadtrip!

Motto for life: wees blij met je billen!

Ik keek vroeger áltijd naar The Cosby Show. En het blijft leuk:

Cool initiatief van SoulPancake: take a seat & make a friend:

Dove zet beauty in een nieuw daglicht (en I love them for it):

7 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *