Dingen waar je blij van wordt

228082c12ebfbf8ba158efc642913533

Lezen in de zon heart-nenznet Als je beddengoed lekker geurt naar Body & Pillow Mist van Rituals (ik heb ooit eens als tip gehoord dat je die ook 3x in de wasdroger kunt sprayen voor extra lekkere was) heart-nenznetPlaatjes van leuke outfits uit bladen scheuren en die aan je muur (of in je kledingkast) hangen, ter inspiratie heart-nenznetWanneer je collega chocolade heeft meegenomen. Die lekkere.heart-nenznetDe lip balm van Neutrogena. Ik kocht ‘m bij hoge nood bij een drogist in Valencia (de beruchte Kylie Jenner-lip), en hij blijkt heerlijk! Je kunt ‘m ook online kopen. heart-nenznet Een grote kan water vullen met komkommer, citroen en gember. Zomer in je glaasje water. heart-nenznet Met een zeefje (of nog beter: zo’n zogenaamde ‘meelschudzeef‘ – ik wil zo’n ding, kan me niet schelen waarvoor) poedersuiker over je taart uitstrooien. Dan voel ik me net Nigella/Julia/Martha.

quote_optimisme

heart-nenznet Met je gezelschap als laatste gasten een restaurant uit rollen, omdat het zo gezellig was heart-nenznet Iets proeven dat je nog nooit eerder hebt gegeten heart-nenznet Hoe het buiten ruikt: grassig, groenig, bloemig en bij mij achter het huis zelfs naar sofrito (al snapt niemand waar ik het over heb) heart-nenznet Als na regen de zon weer doorkomt heart-nenznetLangs bij de kersenboomgaard heart-nenznet Nog lekker bruin zijn van je vakantie (voor zover je bruin kunt worden dan, in mijn geval…) heart-nenznet Languit in je tuin liggen heart-nenznet Als iemand zegt: ‘Ik houd van deze artiest, maar niemand kent hem/haar’ en jij kent hem/haar wel en bent net zo’n fan dus kun je hem/haar nu samen adoreren heart-nenznet De collectie van Walter van Beirendonck voor Ikea, waarvan ik vooral de opbergdozen + het kleed van de ‘Kwade Tijger’ geweldig vind. Alleen al die naam.

Nog meer dingen waar je blij van wordt:

heart-nenznetChocoladeschors met amandelen en chipotle pepers

dfa0f072810f7cb7fb37b50fa7c9c0d4
heart-nenznetPrachtfoto van Daria Werbowy, gemaakt door Jurgen Teller

cb649b2b033602a6003c257c3162d6e2

heart-nenznet YES:
c20d738ee1d2ada28f3629945e6bdaa2

heart-nenznet Ik ben dol op Vietnamese ijskoffie. Het liefst drink ik ‘m bij Kimmade in Utrecht, waar ze een mix van vier verschillende soorten koffiebonen gebruiken, die voor een chocolade-achtige smaak zorgen. Lékker!

23db0fc555523bf7e6a1a88ff2f28647

heart-nenznetVoor mijn verjaardag wil ik geen verjaardagstaart, maar een verjaardagscroissant!

heart-nenznetAmy Schumer en Anna Wintour ruilen een dagje van baan:

heart-nenznetEen oldie but goodie: Ellen Degeneres over Bic pennen, speciaal voor vrouwen (ja, echt…):

De leukste facebook-pagina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Comments

 • juli 5, 2016 - 23:16 | Permalink

  Dat water wil ik al tijden proberen, helaas is de zomer nog niet zo zomers… maar zodra het losbarst ga ik aan het eigengemaakte komkommer water hoor;) (Ook enorm lekker: Cucumber Mint Presse van Belvoir!!!)

  Ja, dat is echt Ellen op d’r best! Zag hem laatst ook weer voorbijkomen:) Zo leuk!!

  • juli 6, 2016 - 09:14 | Permalink

   Oef, die wil ik proberen, die van Belvoir. Die hebben toch wel altijd verrekt lekkere drankjes! Komkommerwater is ook lekker om je een beetje zomers door te gaan voelen. Teiltje met zand erbij, blote voeten erin en onder een lamp gaan zitten. 😉
   Ellen rocks!

 • juli 6, 2016 - 11:36 | Permalink

  Heerlijke happy list! We hebben geen droger maar ik ga eens proberen om de bed & body mist te sprayen over natte was op het droogrek 🙂

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *