Dingen waar je blij van wordt

228082c12ebfbf8ba158efc642913533

Lezen in de zon heart-nenznet Als je beddengoed lekker geurt naar Body & Pillow Mist van Rituals (ik heb ooit eens als tip gehoord dat je die ook 3x in de wasdroger kunt sprayen voor extra lekkere was) heart-nenznetPlaatjes van leuke outfits uit bladen scheuren en die aan je muur (of in je kledingkast) hangen, ter inspiratie heart-nenznetWanneer je collega chocolade heeft meegenomen. Die lekkere.heart-nenznetDe lip balm van Neutrogena. Ik kocht ‘m bij hoge nood bij een drogist in Valencia (de beruchte Kylie Jenner-lip), en hij blijkt heerlijk! Je kunt ‘m ook online kopen. heart-nenznet Een grote kan water vullen met komkommer, citroen en gember. Zomer in je glaasje water. heart-nenznet Met een zeefje (of nog beter: zo’n zogenaamde ‘meelschudzeef‘ – ik wil zo’n ding, kan me niet schelen waarvoor) poedersuiker over je taart uitstrooien. Dan voel ik me net Nigella/Julia/Martha.

quote_optimisme

heart-nenznet Met je gezelschap als laatste gasten een restaurant uit rollen, omdat het zo gezellig was heart-nenznet Iets proeven dat je nog nooit eerder hebt gegeten heart-nenznet Hoe het buiten ruikt: grassig, groenig, bloemig en bij mij achter het huis zelfs naar sofrito (al snapt niemand waar ik het over heb) heart-nenznet Als na regen de zon weer doorkomt heart-nenznetLangs bij de kersenboomgaard heart-nenznet Nog lekker bruin zijn van je vakantie (voor zover je bruin kunt worden dan, in mijn geval…) heart-nenznet Languit in je tuin liggen heart-nenznet Als iemand zegt: ‘Ik houd van deze artiest, maar niemand kent hem/haar’ en jij kent hem/haar wel en bent net zo’n fan dus kun je hem/haar nu samen adoreren heart-nenznet De collectie van Walter van Beirendonck voor Ikea, waarvan ik vooral de opbergdozen + het kleed van de ‘Kwade Tijger’ geweldig vind. Alleen al die naam.

Nog meer dingen waar je blij van wordt:

heart-nenznetChocoladeschors met amandelen en chipotle pepers

dfa0f072810f7cb7fb37b50fa7c9c0d4
heart-nenznetPrachtfoto van Daria Werbowy, gemaakt door Jurgen Teller

cb649b2b033602a6003c257c3162d6e2

heart-nenznet YES:
c20d738ee1d2ada28f3629945e6bdaa2

heart-nenznet Ik ben dol op Vietnamese ijskoffie. Het liefst drink ik ‘m bij Kimmade in Utrecht, waar ze een mix van vier verschillende soorten koffiebonen gebruiken, die voor een chocolade-achtige smaak zorgen. Lékker!

23db0fc555523bf7e6a1a88ff2f28647

heart-nenznetVoor mijn verjaardag wil ik geen verjaardagstaart, maar een verjaardagscroissant!

heart-nenznetAmy Schumer en Anna Wintour ruilen een dagje van baan:

heart-nenznetEen oldie but goodie: Ellen Degeneres over Bic pennen, speciaal voor vrouwen (ja, echt…):

De leukste facebook-pagina

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *