Een glanzend babyhuidje in 60 seconden

Ik kamp momenteel met ontstoken ogen, wat mij naar mijn huisarts leidde, die vanmorgen de onheilspellende woorden sprak: “Voorlopig even geen make-up dragen.” Ik huilde: “Neeeeee!”, terwijl ik mijn hoofd in mijn handen begroef.

Welnu, ik moet het dus even zonder doen, met een kaal, wit (want: maart, koud, winters) blotebillengezicht. Maar voor de gelukkigen onder u en mij die nog steeds helemaal los kunnen gaan met cosmetica vond ik op de site van Nylon een handige tutorial van 60 seconden waarmee je een glanzend babyhuidje creëert. Zo doe ik het ook altijd, tenminste: als ik niet word getergd door ontstoken ogen. En echt, de radiance cream van &Other Stories is een dikke vette aanrader. Shine on, baby!

nenznet fb2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Comments

 • Marie
  maart 22, 2016 - 15:15 | Permalink

  Zijn je ogen al beter? Zijn ze allebei ontstoken? Dat moet pijn doen :s

  • maart 22, 2016 - 15:46 | Permalink

   Wat lief dat je het vraagt, Marie! Ze waren allebei ontstoken, maar zijn nu al bijna beter. Ik weet nog steeds niet of het kwam door make-up, haarproducten of “gewoon door het weer” (aldus mijn huisarts). Als het helemaal over is, ga ik voor de diva-look. 😉

 • Marie
  maart 23, 2016 - 07:07 | Permalink

  Hoe kunnen ogen nu ontsteken door het weer? Gewoon mascara opdoen zou in mijn geval ook al top zijn, want ik ben net een albino zonder 🙂

  • maart 23, 2016 - 11:25 | Permalink

   Dat vraag ik mij ook nog steeds af, Marie! Haha ik vergelijk mezelf zonder make-up altijd met ‘Bill’ uit dat bordspel ‘Wie is het?’. :p

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *