Een glanzend babyhuidje in 60 seconden

Ik kamp momenteel met ontstoken ogen, wat mij naar mijn huisarts leidde, die vanmorgen de onheilspellende woorden sprak: “Voorlopig even geen make-up dragen.” Ik huilde: “Neeeeee!”, terwijl ik mijn hoofd in mijn handen begroef.

Welnu, ik moet het dus even zonder doen, met een kaal, wit (want: maart, koud, winters) blotebillengezicht. Maar voor de gelukkigen onder u en mij die nog steeds helemaal los kunnen gaan met cosmetica vond ik op de site van Nylon een handige tutorial van 60 seconden waarmee je een glanzend babyhuidje creëert. Zo doe ik het ook altijd, tenminste: als ik niet word getergd door ontstoken ogen. En echt, de radiance cream van &Other Stories is een dikke vette aanrader. Shine on, baby!

nenznet fb2

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *