Food We Love: het leukste abonnement voor foodies

Lange tijd heb ik verlekkerd naar mijn beeldscherm zitten staren, naar beelden van de zogenaamde food boxes van Food We Love. Dit bedrijf laat elke maand een foodbox samenstellen door een bekende foodie. Wat erin zit, blijft geheim tot de postbode voor de deur staat. Toen ik hoorde dat Yvette van Boven – die je kent van haar immens populaire ‘Home Made’ boeken – de laatste foodbox van Food We Love had samengesteld, sprong ik een halve meter omhoog uit mijn bureaustoel. Ik vind Yvette namelijk een ontzettende leukerd en ben groot fan van haar kookboeken, recepten en grappige illustraties. En dus bestelde ik mijn eerste Food We Love box (de boxen van augustus waren eigenlijk al compleet uitverkocht, maar vanwege het grote succes besloten ze er nog een paar bij te laten maken. Ik had dus mazzel!).

Ik had echt het gevoel alsof er een cadeautje van Yvette – voor mij – bij me bezorgd werd door de postbode. Want het zijn echt de producten die zij zelf heeft samengesteld en met je wil delen die je in de box vindt. Dit zijn a few of her favorite things: aardbei-rababerjam van Kate’s Slow Jam, Kokosbloesem suiker van Royal Green, een grote fles bier van Kompaan, roze knoflook uit uit Lautrec (schijnt een favo van de chefs te zijn!), Fregola (een soort pasta uit Sardinië), Granola van de Gebroeders Niemeijer uit Amsterdam (i loooove granola), mosterdzaad van de Stam Kruiden en een klein weckpotje van de Brouwmarkt.nl, om je zelfgemaakte mosterd in te bewaren. Ik was blij verrast.

Helemaal blij werd ik ook van de recepten van Yvette met bijbehorende tekeningen:

Via www.foodwelove.nl kun je je abonneren en ontvang je maandelijks zo’n spannende box vol bijzondere producten. Je kunt er ook voor kiezen om eenmalig een box te bestellen. Die van Yvette is nog beschikbaar!

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *