Happy Fashion

5x_fashion_designers

Happy_fashion

Chanel_mini Karl Lagerfeld voor Chanel. Ik bedoel; iemand die eerst een tasje in de vorm van een matroejska maakt en vervolgens in de vorm van een kokeshi-doll verdient gewoon een f*cking fashion medal. Als ik ooit de jackpot win, is de Chanel-store de eerste die ik aan doe. Pinkie-swear

Chanel_mini

Ashish Gupta. Remember mijn vorige post over hem? J’adore zijn paillettenjurkjes met Nike-logo, grote ijsjes en de Eiffeltoren. Fun meets Fashion; just the way I like it

Chanel_miniJean-Charles de Castelbajac. Ik vind het zó leuk dat JCDC zich, ondanks dat hij toch een gevestigd ontwerper op leeftijd is, zo enthousiast mengt in de jongerencultuur. Van Katy Perry tot M.I.A. tot Kesh; zijn ontwerpen worden door de grootste hipsters out there gedragen. En een modeontwerper die aan de slag gaat met LEGO? Die is gewoon fabulous. Punt uit.

Chanel_miniDaryl van Wouw. Wat heb ik een avonturen beleefd dankzij mijn voorliefde voor Daryl’s ontwerpen! Feestjes, tripjes naar de Amsterdam Fashion Week, backstage-reports en ik heb zelfs een tijdje – met liefde! – Daryl’s blog en social networksites bijgehouden. Ik hoop dat de toekomst hem zijn grote droom gaat brengen: een store in New York! (en dat ik dan een ticket to paradise toegezonden krijg, of course ;P)

Chanel_miniMissoni. Streepjeskoorts. Kleurtjes. Wol. Ze hebben een magnetische aantrekkingskracht op me. Nu maar hopen dat H&M ze strikt voor een betaalbare collabo (dat zou toch geweldig zijn?!)

Van welke fashion designers word JIJ blij?

Boombox

Fergie – Labels or Love

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *