Happy Item: ‘How to make your cat an internet celebrity’

Wil je een fortuin verdienen – en snel een beetje – dan hoef je heus geen ingewikkelde uitvindingen te doen, knetterhard te werken of überhaupt je hersens te gebruiken. Nee dames en heren, het grote geld ligt tegenwoordig bij uw kat. Dat belooft het boekje ‘How to make your cat an internet celebrity: a guide to financial freedom’ tenminste. Ik zie mezelf al slapend rijk worden… wel, misschien niet slapend, aangezien Noodles mij wakkerhoudt door a) te snurken als een fluitketel b) me midden in de nacht de stuipen op het lijf te jagen door over me heen te rennen of c) precies op de plek te gaan liggen op mijn bed waar mijn voeten horen te liggen, waardoor ik mij in de meest vreemde houdingen moet wringen om onder de deken te kunnen blijven liggen. Maar toch; de eurotekens staan al in mijn ogen.

Dit boek leert je hoe je een video viral moet laten gaan, hoe je je kat het uiterlijk van een ster geeft en tenslotte: hoe je omgaat met de nieuwe sterrenstatus van je pluizige troetel.

‘How to make your cat an internet celebrity’ van Patricia Carlin & Dustin Fenstermacher most 13,49 euro en is hier te koop. Leuk om aan de Sint/Kerstman te vragen!

 

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *