Happy Item: liefdesbruggetje

Je hebt vast weleens gehoord van ‘Pont Neuf’; die brug in Parijs waar geliefden een slotje met daarop hun namen gekalkt aan kunnen bevestigen. De sleutel gooien ze in de Seine, als symbool voor hun oneindige liefde. Die brug staat op zo’n beetje elke toeristenfoto. Maar in Parijs stikt het van de mooie bruggen.

Het Franse sieradenlabel Les Nereides brengt een ode aan al die liefdesbruggen met dit kettinkje uit de nieuwe ‘Paris Mon Amour’ collectie. Het water van de Seine, het typische Franse bruggetje, het straatnaambordje, het zoenende stelletje en zelfs de vogel in de lantaarnpaal: alles aan dit plaatje ademt Parijs uit. En liefde.

Het kettinkje kost wel wat: 245,- euro om precies te zijn, maar aan echte liefde hangt natuurlijk geen prijskaartje (je mag me quoten als je dit plaatje onder de neus van je lief schuift). Ook leuk: het kettinkje met zoenend stelletje aan de voet van de Eiffeltoren en de bijpassende oorbellen. Kijk voor meer sieraden en een sessie gratis watertanden in de shop van Les Nereides.

5 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *