Happy item: The Scent of Departure

Zoals het in Parijs ruikt, zo ruikt het nergens. Hetzelfde geldt voor New York, Bali, Istanbul, Tokio, Singapore en al die andere héérlijke reisbestemmingen waar we ons zo fijn en helemaal los van sleur & dagelijkse beslommeringen voelen. De specifieke geuren die je zintuigen kietelen, die hebben de makers van Scent of Departure voor je geprobeerd te vangen in een flesje. Ja, heus. In wel 19 verschillende geuren, passend bij 19 van de mooiste plekken op aarde.

Een wolkje Parijs-parfum en de bergamot, citroen, rozen en witte musk voeren je terug naar de Jardin Tuileries in hartje Parijs. En het New York-parfum zou met topnoten van o.a. groene, frisse appel en een basis van karamelappel en witte musk moeten doen terugdenken aan The Big Apple. Of hul jezelf in het Bali-parfum en de franginpane-bloemetjes, mandarijn en amber voeren je in gedachten mee naar Ubud. Op z’n minst het besnuffelen waard, niet?

Jammer alleen dat Scent of Departure niet in winkels in Nederland wordt verkocht zodat we ze even kunnen testen. Via de webshop bestellen is easy peasy, maar dan moet je wel de gok nemen dat het ruikertje naar je gading ook écht lekker ruikt.Maar ach, anders kun je ‘m nog altijd in het toilet gebruiken…

Kijk op www.scentofdeparture.com voor alle 19 geuren en om te bestellen.

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *