Have Yourself A Merry Little Christmas

Een nieuw kerstjurkje scoren stond niet in de sterren geschreven voor mij dit jaar, maar hee: ik heb een kast vol hysterische items – van tops met gouden pailletten tot aan knalroze rokjes – dus daar moet toch wel een leuke outfit mee te fabrieken zijn? Bij Accessorize liep ik ook nog ineens tegen mijn gedroomde multicolor paillettentasje aan – nu voor de halve prijs. Ik begon zo blij te kakelen (ik vrees zelfs dat ik er mee heb geposeerd voor de spiegel en dingen heb geroepen als: “Oh het is echt een happy bag!”) dat ze daar volgens mij denken dat ik gek ben. Als ze dat nog niet al dachten.

Verder gaat er Rainbow Connection van OPI op de nageltjes, heb ik een knalknalknalkleur lipgloss liggen die erom schrééuwt om uitgeprobeerd te worden en is mijn haar – met dank aan het verkeerde pakje haarverf (mijn kapper is al tegen me uitgevaren) inmiddels rozerood (en stiekem heb ik altijd al eens roze haar willen hebben). Hoe feestelijk!

Maar wat ik nou het állermooiste en állerfijnste vind van alles: gisteravond is eindelijk die heerlijke, onvervalste kerstspirit in mij gevaren. Hij liet even op zich wachten, vanwege drukte, stress en het gemis van mijn grotevriendelijkereus-opa, die er nu voor het eerst niet bij is. Maar gisteravond, toen het huis leeg was en de telefoon aan de kant, toen de kerstboomlampjes brandden en het heerlijk naar kerst rook, toen ik vol-le-dig opging in het zo mooi mogelijk inpakken van cadeautjes voor mijn dierbaren en Ella ‘Have Yourself a Merry Little Christmas‘ zong; toen was het kerst, échte, onvervalste kerst. En toen werd ik blij, zen en heel dankbaar.

Ik hoop dat voor jullie allemaal de kerstdagen zullen draaien om die drie dingen: happiness, rust en dankbaarheid. En een flinke dosis glitter.

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *