Lovely Links

Lovely links zwart

Bsnaptokyodiykitbuntingjenna

Klein hartjeGeweldig: maak een slinger van modemeisjes uit Tokio.

Klein hartje DIY-instructies voor een superstoer vriendschapsarmbandje in coole grown-up-stijl op het blog van Julia Petit

Klein hartjeGa jij bij het uitkiezen van nieuwe boeken ook altijd ’t eerste af op de mooie kaft? De Engelse uitgeverij Penguin heeft haar klassieke novelles in een nieuw jasje laten steken. The Secret Garden, Emma en Black Beauty hebben nu een gorgeous geborduurde kaft van illustrator en cartooniste Jillian Tamaki. Verkrijgbaar vanaf oktober, maar nu al een voorproefje om van te watertanden op Jillian’s blog.

Heidi merrick

Klein hartjeIk ben VERLIEFD op de beddenspreien van Heidi Merrick. Voor 249 euro de jouwe.

Klein hartjeDeze ‘Manga Plates‘ geven een totaal nieuwe lading aan het woord ’tafelschikking’. Kijk nou toch zo cool!

Klein hartjeDe lekkerste Kit-Kats die ik ooit heb gegeten waren die met groene thee-smaak, die D. voor me meenam uit Japan. Maar ze zijn er ook in smaken als wasabi, zoete aardappel, strawberry cheesecake en sojasaus… iek! Komen wij aan met onze ‘gewone’ of ‘witte’! In Japan gaan ze er helemaal los mee. Lees er hier meer over (wel eerst even Google Translaten!).

Klein hartjeOm alvast even te oefenen voordat we naar Parijs vertrekken: deze wonderschone commercial voor een studie in Franse taal. Van EF International Language Centers.

Klein hartjeOnly in Japan: digitale camera in de vorm van een kat.

Klein hartjeYour Body is Beautiful the Way it is!

Beetle_in_Pink_SOL004-700x700-DETAIL

Klein hartjeKyoko Hashimoto maakt hele bijzondere sieraden. Dromerig en kawaii, maar tevens geïnspireerd door oude sieraden die in het Victoriaanse tijdperk werden gedragen om te laten zien dat je in de rouw was.

Klein hartjeZoiets heb je nog nooit gezien: een nachtclub in Tokio, ontworpen door de Universiteit voor design in Pennsylvania. Wat een vreemde texturen, alsof je bent ingeslikt door een reusachtige orchidee!

Klein hartjeLeuk om te zien: Katy Perry’s ‘Rider’ (dat wil zeggen: eisenlijst tijdens haar tournee): van eivormige stoelen tot aan edamame en gevriesdroogde aardbeien.

Katy-Perry

Love nenz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *