Lovely Links

Amanda Fatherazi maakt hele coole poppen. Poppen? Ja poppen. Niet zomaar poppen, maar ‘boudoir dolls’; pittige tantes, uitgedost in kanten niemendalletjes, sexy herenpyjama’s en jarretelles. Maar ze maakt bijvoorbeeld ook broches en kettingen waar de dolls in terugkomen.

Ik wou dat ik tot dit soort grootste ideeën kwam: voor de 60e verjaardag van haar vader besloot Holly van het blog Nothing but Bonfires om iets speciaals te doen. Ze vroeg vrienden en familieleden om allemaal een herinnering in te sturen die zij hebben of hadden aan haar vader. Holly kwam zo aan 60 herinneringen die ze in 60 losse envelopjes stak en haar vader cadeau gaf. Kun jij je een mooier cadeau bedenken?

Altijd al een lamp willen hebben die je doet denken aan Amy Winehouse? Delightfull ontwierp een bijzonder exemplaar als een ode aan Aimster. Gek genoeg zie ik haar er nog in ook.

Zo maak je glitter marshmallows. FUN! P.s. de eetbare sterretjes kocht ik vorig jaar in een supermarkt in Düsseldorf, maar ze zijn er ook van Wilton die je online kunt kopen via maakjetaart.nl. Ik heb er deze kerst zelfgebakken brownies mee versierd. Lovely!

Kina Grannis wilde niet zomaar een videoclip: een team van mensen werkte 2 jaar lang aan een stop motion video, helemaal gemaakt van jellybeans! Whoa! Kijk ook even naar de making of, die is geweldig!

Voor als je ’t even écht niet meer weet, qua inspiratie: check deze poster, ‘How to live a creative life‘.

Ik ben een groot fan van Ban.do. Het kleurgebruik, de glitter, de fun… En in hun studio zou ik wel kunnen wonen.

Coole slinger met allemaal complimentjes! En je kunt ‘m nog zelf uitprinten en in elkaar zetten ook.

Op Lyrics to Live by vind je allemaal steengoede quotes uit songteksten die zijn uitgelicht. Leuk om er eindelijk eens achter te komen welke wijsheden 2Pac en REM (en er is weinig waar ik gedeprimeerder van raak dan van REM) stiekem in hun teksten hebben verstopt!

Leuke tote-bags met een slimme tekst gaan er altijd in. Die van Maude & Tilda maken een knipoog naar it-bags, met teksten als “Louis Vuitton just doesn’t look good on me“, “Not comfortable prancing around with my Chanel-bag” en “One day I’ll be reckless enough to buy myself a Hermès bag“. En nog 100% eco-vriendelijk ook.

Daar gaan we nog even vrolijk mee door bij Fieldguided. Die van hen zijn wat dromeriger, met teksten uit liedjes en boeken.

Op Everyone’s Mixtape kun je online je eigen compilatie van favoriete songs maken én luisteren naar die van anderen. Cause life’s too short for bad music.

Een beetje Alexa Chung en een heleboel joie de vivre: deze glitterkraag kun je over al je sweaters, truitjes en bloesjes dragen: check Abataba

Met de beeldschone Marion Cotillard: Lady Dior The Film

In een perfecte wereld… Catvertising. Hilarisch!

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *