Lovely Links

Toos Werkloos? Echt niet! Blogger Aïsha printte de Happy Notes van NEnz.net uit en ging ermee op pad om happiness te verspreiden. Zo gaf zij een positieve draai aan haar dag. Ze schreef er een supertof stuk over: spread happiness! Must-read!

Kunstenares Erin Rachel Hudak maakt collages, schilderijen en sculpturen over vrijheid, macht, perceptie en transformatie. Vaak met woorden, die ze middenin een landschap plaatst (bijvoorbeeld op bovenstaande foto). Heel gaaf!

Tina Fey en Amy Poehler zijn mijn absolute heldinnen en ik vind het geweldig dat ze drie jaar op rij de Golden Globes presenteren (ja: volgend jaar voor de derde keer dus!). Op Hello Giggles las ik dit toffe artikel: everything I need to know, I learned from Tina and Amy.

Check ook vooral hun openingsmonoloog voor de Globes van dit jaar:

Designlovefest schreef een heel openhartig stuk over ‘anxiety’, ofwel: stress, angst, spanning en dat dat voort kan komen vanuit alles verrekte goed willen doen. Ik denk dat mede-perfectionisten zich daar wel in herkennen. Of niet, dames? 😉

Eindelijk eindelijk eindelijk heb ik een adresje gevonden waar ze de bijzondere popcorn van Joe & Sephs verkopen, in NL! Er is maar een beperkt aantal smaken en het zijn kleine zakjes, maar wie het kleine niet eert… Check 1000en1smaken.nl.

Ik weet écht niet meer hoe ik hierbij terechtkwam, maar ik ontdekte dus het make-up label Micaroon, waarbij alles (lipgloss, blush, lipstick, oogschaduw…) verpakt zit in macaronvormige doosjes. Helaas alleen te koop in Dubai, maar al leuk om te zien! Check www.micaroon.com.

Deze man betaalde zomaar de rekening van een stelletje in een restaurant, omdat ze hen deden denken aan hem en zijn (net) overleden vrouw. Random Acts of Kindness to the next level. Mooi en ontroerend…

5 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *