Lovely Links

Lovely links zwart

Klein hartje Het is niet zo'n flitsende serie als bijvoorbeeld Gossip Girl of Sex and the City, maar als ik een off-day heb, werkt Being Erica kijken altijd een beetje als therapie. Hoofdpersonage Erica is namelijk net zo'n kluns als ik ben. Ik ontdekte naast de dvd-boxen ook een blog, waarop Erica nog extra tips geeft. 

Klein hartjeGoed voor je karma is het waarschijnlijk niet (zo meteen snel je oma bellen!) maar rondneuzen op People of WalMart is wel van de ene verbazing in de andere vallen. Ofwel: wat de gemiddelde Amerikaan aantrekt voor een rondje door de supermarkt (plaatsvervangende schaamte!).

Cancer-du-sein-pub

Klein hartjeSupermooie reclames van de Breast Cancer Foundation getiteld 'Are you obsessed with the right things?' waarin vrouwen erop worden gewezen dat ze vaak obsessief bezig zijn met relatief onbelangrijke zaken als of hun haar wel goed zit, pukkels en of hun billen wel goed uitkomen in die jeans, terwijl ze volgens de BCF veel meer aandacht zouden moeten besteden aan zelfonderzoek! Heel mooi gedaan!

Klein hartjeOnze bloggoeroe Gala Darling spande zich ook in voor borstkankerpreventie en stemde in met een fotoshoot waarbij ze (bijna) topless poseerde. Way to go, Gala!

Klein hartjeDit maakt mij blij: fotografe/street artist Katie Sokoler organiseert samen met haar team van gelijkgestemde crazies regelmatig de meest geweldige flashmobs. De laatste keer liet ze mensen in galakleding op het strand vertoeven terwijl ze het geheel filmde. Verbaasde blikken en big smiles van toevallige passanten gegarandeerd!

  
Siri-beauty4

Klein hartjeDeze fotoshoot van Miles Aldridge voor Vogue Italia (mei 2008) waarin een onvervalste Cat Lady schittert, vind ik ronduit geweldig. 

Klein hartjeO
ik hóu van ideeën zoals deze: het Engelse parfummerk Penhaligon voert
haar campagne op een wel héél bijzondere manier. In Londen rijden
momenteel een paar taxi's
rond die letterlijk ruiken naar de parfums van Penhaligon. Bovendien
zijn de taxi-chauffeurs allemaal gedrilld om zoveel mogelijk informatie
te kunnen geven over de ruikertjes gedurende de rit. De buitenkant van
de taxi's is ook onder handen genomen: die zijn volledig beplakt met de
parfumetiketten van Penhaligon. Leuk!

Klein hartjeO jongens, als ik eens zulke dingen kon doen met cadeaulint!

Williams british handmade

Klein hartjeHele mooi koffers van Williams British Handmade in prachtige vormen, gemaakt met uiterste zorg en precisie, om aan te tonen dat vakmanschap nog steeds bestaat. 

Klein hartjeZulke ijscomannen wil ik ook! In New York rijdt sinds 2009 de 'Big Gay Ice Cream Truck'
door de straat, ook wel beschreven als een kruising tussen 'Mister
Softee' en topchef Mario Batali. Koopwaar varieert van softijs met dulce
de leche, een topping van wasabinootjes, zeezout, olijfolie of Nutella.
Only in New York

Klein hartjeLocher's Paris heeft toch wel de leukste kettingen en purses die ik in lange tijd heb gezien. Met een Franse look & feel, maar dan wel met attitude!


Boombox On A Good Day (Joanna Newsom cover) – Oliver Carle (via Youtube)

7 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *