Fröbelen met Marni: maak je eigen vriendschapsarmbandje

DIY_Marni-Bracelet_v2

Het is waarschijnlijk te wijten aan een obsessie voor Kime Buzelli (die ik niet alleen waanzinnig vind schilderen, maar ook een supercoole stijl vind hebben) en te vaak 90210 kijken (guilty pleasure, ahoy!), waarbij ik momenteel een kleine girlcrush heb op personage Ivy. Jawel: ik ben geobsedeerd geraakt door lange hippiejurken, beach-hair en alles wat bij die relaxte L.A.-lifestyle doet denken. Ik ben bijna in staat een cactus aan te schaffen.
En wat nou perfect in dat hippie-gypset-plaatje past: het ouderwetse vriendschapsarmbandje. Niets meer of minder dan een paar gevlochten touwtjes, maar dan uiteraard wel in de juiste kleurencombinaties. Het schijnt dat Alexa Chung en Leighton Meester ze non-stop dragen (niet geheel toevallig ladies die ik hoog op mijn stijlthermometer heb zitten). En rumour has it dat ze bij Vogue helemaal weg zouden zijn van de té leuke 'friendship bracelets' van Frieda & Nellie die alleen al vanwege hun blijmakende site bonuspunten verdienen.

Nu repost ik normaliter niet zo gauw iets wat al op een ander blog heeft gestaan. Maar een tutorial voor het zélf maken van je eigen vriendschapsarmbandjes à la Marni? Holler! Gevonden op  WhoWhatWear.com, incluis uitgebreide instructies. Heerlijke bezigheidstherapie voor op het strand.

Love nenz

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *