Maison ooh la la

Zucht, hier kan ik zo blij van worden hè… de nieuwe collectie voor lente/zomer 2013 van Maison Scotch. Daar schud ik dankbaar mijn winterjas voor af. Van de gebreide trui en de roze jeans tot aan de shorts met aztekenprint: i love it all. Voor hun jasjes met pompoms aan de revers heb ik altijd al zwak vlees gehad. Kies je favoriete item, lak vingers & tenen in fluor, embrace messy hair en happy voorjaar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Comments

 • januari 28, 2013 - 19:16 | Permalink

  Inderdaad heel leuk! Ik zou vooral heel blij zijn met die trui in de tweede foto<3

  blueeyednightowl.blogspot.com/

 • januari 28, 2013 - 19:23 | Permalink

  Helemaal geweldig! Ik ben echt verliefd op dit merk! Jammer dat het zo duur is!

 • januari 28, 2013 - 20:03 | Permalink

  Ziet er lekker zomers uit! Ik wil zon!

 • januari 31, 2013 - 20:13 | Permalink

  Oeh de rozebroekenoutfit, me gusta mucho! <3

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *