Mon Shu

Ik ben beautylabel Shu Uemura dankbaar voor veel dingen. Ik ben hen dankbaar voor die leuke counter in ‘Galleries Lafayette’ waar ik in in Parijs tegenaan liep, aan de wang werd gevoeld door een charmante Fransman (even mijn huidtype testen!) en waar ik vervolgens een fles van hun beroemde ‘Cleansing Oil’ aanschafte waar ik twee jaar (!) elke dag plezier van heb gehad. Ik ben hen dankbaar voor hun lipstick in ‘Pink Venus'; mijn altijd-goed-lipstick, in een prachtige koraalroze kleur met subtiele gouden glittertjes en in een nog mooiere houder met kattenprint en kattenpoten. En tenslotte ben ik hen dankbaar dat zij mij kennis lieten maken met te gekke Japanse designers die hun kerstcollecties onder handen namen: achtereenvolgens Moyocco Anno – een manga-artist en Tsumori Chisato – een modeontwerpster.

De ontwerper die ze bij Shu Uemura nú al hebben gestrikt voor hun komende kerstcollectie, is iemand die we allemaal allang kennen; sterker nog, kunnen uittekenen, namelijk niemand minder dan Karl Lagerfeld. As we speak ontwerpt hij die ‘Noël 2012′ collectie, maar omdat we natuurlijk met z’n allen écht niet kunnen wachten tot eind oktober (wanneer de collectie uitkomt), geven Shu Uemura & Karl alvast een tipje van de sluier met een animatiefilmpje van Karl’s nieuwe creatie: ‘Mon Shu’. Te cute, vooral die lipstick-raket op het eind!

Nog even geduld tot oktober, minnettes van me!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One comment

  • juli 19, 2012 - 17:27 | Permalink

    Ah nu moet én wil ik die Cleansing Oil en je go-to lipstick ook testen Nancy, they both seem to be lovely! <3 Ik ben zelf geen groot Karl fan, maar de video heeft een glimlach op mijn gezicht getoverd.

  • Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

    De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>