Obsessies du jour

1. Ik wil ook een vloer met zo’n kleurrijke print! Daar word je toch elke dag weer blij van; als je uit bed klimt en je blote voeten op zo’n bonte vloer neerzet?

2. Het comicbook waar Fafi nu al jaren aan heeft gewerkt, komt ein-de-lijk uit! The Carmine Vault wordt in april van dit jaar verwacht.

3. Als je me naar aanleiding van de synopsis zou zeggen dat ik bijzonder verslaafd zou raken aan ‘Breaking Bad’, zou ik je voor gek hebben verklaard. Want deze televisieserie gaat niet over blije mensen, blije decors en blije garderobes. Sterker nog: het is allemaal nogal… donker. En gewelddadig, ook. Maar toch… Het verhaal draait om een ondergewaardeerde scheikundeleraar die in een benarde positie verkeert: hij heeft een gehandicapte zoon, een zwangere vrouw en er is net geconstateerd dat hij een terminale vorm van kanker heeft. Hij wil zijn familie iets nalaten en besluit zijn kennis over scheikunde te gebruiken om methamfetamine te maken en te verkopen, in de hoop een grote zak met geld achter te kunnen laten voor zijn gezin. Interessant (en dikwijls hartverscheurend) uitgangspunt en zooo goed geschreven! Je zit op het puntje van je bank, echt. Ik heb gisteren de allerlaatste aflevering van seizoen 4 bekeken, met de deken tot net onder mijn ogen geklemd en een aansnellende hartslag. Spannend!!!

4. Ik ben geobsedéérd door deze marshmallow konijnen, die ik tegenkwam op het Franstalige blog ‘Griottes‘. Zij kocht ze bij Toraya; een theehuis in Parijs.

5. Zooey Deschanel en Alexa Chung zijn tegenwoordig BFFs. Hoe perfect.

6. Paul & Joe’s ‘Meow’-beautycollectie; i’m loving it!

7. Ik heb zo’n donkerbruin vermoeden dat marshmallows weleens de nieuwe macarons zouden kunnen worden… ik ben in ieder geval van plan om eens diep adem te halen en mijn eigen spekkies te maken in de keuken aan de hand van het boek ‘Marshmallow Madness’ van Shalina Sever. Wish me luck.

8. Tsumori Chisato’s iPhone hoesjes met kattenprint zijn to-die-for zo leuk. Foto van Valentine.

9. Essie’s Luxeffects glitternagellak. Zo cute, die wil je toch allemaal?

5 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *