Obsessies du jour

1. Ik wil ook een vloer met zo’n kleurrijke print! Daar word je toch elke dag weer blij van; als je uit bed klimt en je blote voeten op zo’n bonte vloer neerzet?

2. Het comicbook waar Fafi nu al jaren aan heeft gewerkt, komt ein-de-lijk uit! The Carmine Vault wordt in april van dit jaar verwacht.

3. Als je me naar aanleiding van de synopsis zou zeggen dat ik bijzonder verslaafd zou raken aan ‘Breaking Bad’, zou ik je voor gek hebben verklaard. Want deze televisieserie gaat niet over blije mensen, blije decors en blije garderobes. Sterker nog: het is allemaal nogal… donker. En gewelddadig, ook. Maar toch… Het verhaal draait om een ondergewaardeerde scheikundeleraar die in een benarde positie verkeert: hij heeft een gehandicapte zoon, een zwangere vrouw en er is net geconstateerd dat hij een terminale vorm van kanker heeft. Hij wil zijn familie iets nalaten en besluit zijn kennis over scheikunde te gebruiken om methamfetamine te maken en te verkopen, in de hoop een grote zak met geld achter te kunnen laten voor zijn gezin. Interessant (en dikwijls hartverscheurend) uitgangspunt en zooo goed geschreven! Je zit op het puntje van je bank, echt. Ik heb gisteren de allerlaatste aflevering van seizoen 4 bekeken, met de deken tot net onder mijn ogen geklemd en een aansnellende hartslag. Spannend!!!

4. Ik ben geobsedéérd door deze marshmallow konijnen, die ik tegenkwam op het Franstalige blog ‘Griottes‘. Zij kocht ze bij Toraya; een theehuis in Parijs.

5. Zooey Deschanel en Alexa Chung zijn tegenwoordig BFFs. Hoe perfect.

6. Paul & Joe’s ‘Meow’-beautycollectie; i’m loving it!

7. Ik heb zo’n donkerbruin vermoeden dat marshmallows weleens de nieuwe macarons zouden kunnen worden… ik ben in ieder geval van plan om eens diep adem te halen en mijn eigen spekkies te maken in de keuken aan de hand van het boek ‘Marshmallow Madness’ van Shalina Sever. Wish me luck.

8. Tsumori Chisato’s iPhone hoesjes met kattenprint zijn to-die-for zo leuk. Foto van Valentine.

9. Essie’s Luxeffects glitternagellak. Zo cute, die wil je toch allemaal?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 Comments

 • januari 16, 2012 - 13:22 | Permalink

  Weet niet of ik van zo’n vloer blij zou worden, waar ik wel blij van word is inderdaad de meow-collectie. Zo cute!

 • Yasmine
  januari 16, 2012 - 14:06 | Permalink

  Oh Nenz, wat word ik toch altijd vrolijk van je blog!
  Ik heb ‘m een tijdlang niet kunnen lezen, maar ik ben zo blij dat ik dat nu wel weer kan! Meer mensen zouden door het leven moeten huppelen, keep up the good work 🙂

 • januari 16, 2012 - 15:12 | Permalink

  Leuk om te zien!

 • januari 17, 2012 - 10:28 | Permalink

  Wat een explosie aan blijheid en kleur weer lieve Nancy! Ik heb vooral erg nieuwsgierig geworden naar de ‘duistere’ serie. Ik heb zo juist met Sebas Prison Break afgekeken – met tranen en tuiten, wat een prachtige serie! – en we zijn nog op zoek naar iets wat deze serie kan toppen, al lijkt me dat redelijk onmogelijk.

 • januari 19, 2012 - 18:02 | Permalink

  @Dina: en een vloer met kattenvoetjes dan? 🙂
  @Yasmine: aaaaaaw…. ZO lief! Makes me happy! Ik hoop dat je blijft lezen en blijft reageren! 😉
  @Judith: tnx Juud!
  @Joyce: dag lief meisje! 🙂 O Prison Break, verrek, daar heb ik nooit echt goed naar gekeken. Misschien doe ik dat nog wel eens! Ik kan je Breaking Bad echt enorm aanraden. Ja, er zit flink wat geweld in, maar het is zo spannend dat je alleen maar meer meer meer wilt! Leve fijne series!

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *