Obsessies van de week #21

  Mosaic922f73af7ec33c0017f2823c29610b8b4a5cd600

Chanel mini Marc Jacobs heeft zijn eigen boekenwinkel. Jawel. Met de legendarische naam 'Book Marc' (afgeleid van het Engelse woord 'bookmark' wat, of course, voor boekenlegger staat). Nu is dat al genoeg reden om geobsedeerd door te raken, maar het feit dat Ome Marc nu ook zijn éigen Moleskine notitieboekje heeft, maakt dat mijn halsslagader gevaarlijk hard gaat kloppen van verlangen.

Chanel miniAls het aan ontwerper Giles Deacon ligt, hullen wij ons deze winter allen in een gebreide trui met nerdy print. Dit exemplaar met wijde hals heeft mijn voorkeur. Het moet immers niet té Bill Cosby worden.

Chanel mini De frisse herfsttemperaturen zijn nu nog ver te zoeken (thank you Lord!), maar onze leuke herfstjurkjes matchen we alvast met gezellige, eye-catching kniekousen. Worden we vrolijk van. Deze zijn van Tsumori Chisato.

Chanel mini Herfstbladeren, ik word er gelukkig van. Ze ruiken lekker (hoewel niet altijd…) en niets maakt het kind in u zo los als lekker met de laarzen aan door een grote berg bladeren springen.

Chanel mini Adding a little sparkle. Bijvoorbeeld door de pumps vol te plakken met gekleurde stenen.

Chanel mini Chanel's nieuwste versie van tweed. Zeg je 'tweed' dan zeg je 'Chanel-jasje', maar deze supergrove, gekleurde versie van het door Chanel beroemd gemaakte stofje is pas echt een lust voor het Fashionista-oog.Helemaal als tas en jurk dan ook nog matchen.

Chanel mini De pompom-oorbellen van House of Holland. Vrolijk, fun en met een beetje fantasie ook nog eens zelf te maken.

Chanel mini Kettingen met ballondieren van Q-pot. Hoe komen ze toch elke keer weer op van die leuke designs?

Chanel mini Stempels van Ladurée. Vergeet e-mailen; deze winter gaan we weer gezellig ouderwets brieven schrijven die we voorzien van een gezellige Ladurée-stempel.

Boombox Nothing's impossible – Solomon Burke

8 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *