Obsessies van de week #26

Mosaic1e1ca5f40753c8281787d4504d61331d948c42aa

Chanel mini blauw De kwestie John Galliano: ook ik heb me erover verbaasd en erover nagedacht. Wat doe je als groot modehuis (Christian Dior) in zo'n geval? Een interessant, ethisch vraagstuk. Toch vond ik dat Dior er op bewonderenswaardige wijze mee omsprong en kreeg ik kippenvel van de manier waarop zij hun laatste – door persona non grata Galliano ontworpen – modeshow afsloten: door het complete team van Atelier Dior het podium op te laten komen. Kunnen we dat trouwens niet doen bij elke show; die knoertharde werkers uit het atelier in het zonnetje zetten?

Chanel mini blauwIk bevind mij momenteel in een bosbessenfase. Wist je dat het 't meest gezonde stukje fruit is on earth? Superfruit dus. Ik gooi ze graag door mijn yoghurt, met soms een klein scheutje Maple Syrup erdoor. Yum!

Chanel mini blauwFifi Lapin heeft een hele nieuwe collectie met T-shirts, tops, canvas tassen en notitieboekjes waar wij ons aan kunnen gaan laven. Waar? Bij Pimkie, of all places! Check al het verse Fifi-spul hier.

Chanel mini blauwDeze schoenen uit de Fall/Winter 2011-collectie van Manish Arora zijn fan-tas-ties voor een avondje dansen op Donna Summer. Maar natuurlijk ook om naast je bed te zetten en urenlang gelukzalig naar te staren…

Chanel mini blauwEindelijk gezien: 'Blue Valentine'. Ik vond 'm prachtig, maar de boel moest wel nog even mentaal verwerkt worden (kan aan mij liggen: ik zit altijd zowat ín het scherm als ik een film kijk). De test of een film écht goed was, is voor mij altijd als ik er de volgende dag nog aan moet denken. Het teken dat het iets met me heeft gedaan. Blue Valentine vond ik vooral heel mooi gefilmd, heel rauw en zo-niet-Hollywood-achtig. Het is beslist geen zoetsappige lovestory, maar een vrij pijnlijk, doch mooi verhaal over wat er kan gebeuren met ware liefde. En Michelle Williams en Ryan Gosling acteren weer fantastisch.

Chanel mini blauwIk zit de komende winter goed met mijn sterrenjurk, volgens Dolce & Gabbana. Tijdens hun laatste show zagen we bijna alleen maar sterretjes en een knipoog naar Madonna circa haar 'Open Your Heart'-video. Naast sterretjes ook héél veel coole tassen, waaronder grote handtassen met paarse, blauwe en groene pailletten, de heuptas, clutches met muzieknoten & sterren en deze coole piano-clutch.

Chanel mini blauwDames, opgelet: dit wordt dé nieuwe nagellakkleur van komend voorjaar, volgens Chanel. Dat je 't alvast weet.

Chanel mini blauwIk droom momenteel van knusse hutjes en huisjes in the middle of nowhere. Ben ik de enige?

Chanel mini blauwZó leuk; die pop-up-store van Chanel bij Colette in Parijs! De levensgrote Be@bricks zijn voor de gelegenheid ook maar aangekleed in Chanel.

Love nenz

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *