On the 6th day of Christmas…

Giftguide logo

4515375459_96a4821e01_o

Als het om het Keukenprinses-dom gaat, staat Nigella Lawson voor mij nog altijd op nummer één. Maar omdat ik nog steeds in lichte shock verkeer vanwege de kersverse botoxwangetjes waarmee ze me nu toelacht in de nieuwe afleveringen van 'Nigella's Kitchen' (eeuwig zonde!), heb ik mezelf er nog niet toe kunnen zetten om haar nieuwste boek ('Keuken') te gaan bekijken. In plaats daarvan vond ik een nieuwe Kitchen Queen die weleens heel dicht bij de heilige troon van Nigella in de buurt zou kunnen gaan komen. Meet Gizzi Erskine; een Britse kokkin, presentatrice en food-criticus. Ze wordt in Engeland nu al de nieuwe Nigella genoemd, en zegt daarover zelf: "Ja, ik lijk wel wat op Nigella, maar dan met tattoos & rock 'n roll." Ondanks dat ik haar boek nog nooit in den echte had ingekeken, was ik toch voldoende overtuigd om het online aan te schaffen. En het heeft me niet teleurgesteld. Niet alleen heeft 'Gizzi's Kitchen Magic' een wonderschone vormgeving en krijg ik van die glittertjes op de cover een warm kerstgevoel; er staan heerlijke (en makkelijke!) recepten in. Echt zo'n boek waarmee je 's avonds heerlijk op de bank kruipt (als je net als ik graag kookboeken leest).

Ik kocht Gizzi's Kitchen Magic via Book Depository (sowieso mijn favo site als het op 't bestellen van Engelstalige boeken aankomt) voor 19,75.

Boombox Cool Yule – Louis Armstrong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *