On the 9th day of Christmas…

Giftguide logo

Tour-eiffel-merci-gustave-paris
Sommigen vinden 'm het toppunt van kitsch; maar ik draag de Eiffeltoren een warm hart toe. Zo'n historische landmark in de geschiedenis van Parijs; iets wat zó symbool staat voor La Vie en Rose en waar zoveel romantische filmscènes zijn opgenomen; ik hou ervan. En ik begon zelf ook te gillen toen ik in Parijs de beroemde hoge toren vanachter hoge bomen zag opdoemen.

Toen ik in Parijs was, heb ik een heel klein roze Eiffeltorentje meegenomen, maar ik zou ook best een groter exemplaar in m'n casa willen hebben staan. Merci Gustave! heeft wat mij betreft de leukste. 31,5e centimeter hoog, in allerlei kleuren en zelfs met gezellige printjes. Is de versie met de sterretjes niet très adorable, bijvoorbeeld?

Kerstster Bestellen kan online via mercigustave.com

Boombox Something he can feel – Aretha Franklin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *