People who inspire me: Milou Neelen

011_milou_neelen

Een magisch talent dat ik altijd al heb willen hebben is goed kunnen tekenen. Ik kom daarentegen niet verder dan de Powerpuff Girls. Vol bewondering kijk ik dan ook naar het werk van Milou Neelen. Ik kwam haar toevallig op het spoor via Pinterest; waar ik me zat te verlekkeren aan de bloedmooie lingerie van mijn nieuwe obsessie, het lingeriemerk ‘Love Stories Intimates‘. Wat blijkt? Milou maakt de illustraties voor Love Stories. Op de truien, de ieniemienie onderbroekjes, de verpakkingen en zelfs de kaartjes. O, man daar kan ik blij van worden, zo’n heerlijke, tot in detail doorgevoerde sexy huisstijl. En toen kwam ik er ook achter dat ze tevens illustreert voor ELLE, Maison Scotch, en ANNA+NINA. Kortom: voor alles dat leuk is in dit leven.

In haar werk maakt ze graag onverwachte combinaties; zo mixt ze bijvoorbeeld de stijl van Andy Warhol met traditionele patronen uit Nepal. Ook draait ze haar hand niet op voor het beschilderen van een etalageruit (zie ANNA+NINA) of een muur. Héérlijk om je op een regenachtige dag allemaal aan te vergapen en door te laten inspireren.

002_milou_neelen

018_milou_neelen

016_milou_neelen

006_milou_neelen

021_milou_neelen

007_milou_neelen

008_milou_neelen

020_milou_neelen

heart-nenznetBekijk meer werk van Milou Neelen op www.milouneelen.com.

nenznet fb2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *