Petbo: een kartonnen huisje voor je kat

DHteB

Mijn kat Noodles ligt vaak op de gekste plekken te slapen. Zo heb ik hem weleens aangetroffen in de droogtrommel op een warme zomerdag (lekker koel, dat metaal), in een bloempot (toen hij nog jong & slank was) en heb ik eens een zeer stressvol moment meegemaakt waarop ik de deur uit moest maar hem nergens kon vinden en hij buiten onder de barbecue bleek te zijn gekropen.

Maar het allerliefst ligt hij op het beste plekje in het huis: bovenop zijn vrouwtje gedrapeerd, liefst urenlang, zodat ik al die tijd verstoken blijf van wc-bezoek en versnaperingen en gedwongen ben mezelf te vermaken (daar word je wel heel mindful van, moet ik zeggen).

Ik heb in ons huishouden al weleens geopperd dat Noodles eens een eigen kussen/mandje/hangmat moet krijgen. Maar ik had nog niet het ideale onderkomen voor hem gevonden. Tot nu. Want zeg nou zelf: in zo’n groot melkpak zou je toch zelf óók weleens weg willen kruipen? Ze zijn biologisch afbreekbaar, gemakkelijk in elkaar te zetten, en in-en uitvouwbaar, zodat je ze ook mee kunt nemen naar een andere locatie.

Yk4rN

UHEPb

heart-nenznet Dus: maak je kat blij en je schoot vrij! Petbo kost 29 dollar en is te koop via www.petbo.com.

nenznet fb2

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *