Support het eerste kattencafé van Nederland: Kopjes!

Parijs, Tokio, Londen, Berlijn en Wenen hebben er allemaal minstens één: een kattencafé. Een zalige plek waar je terechtkunt voor koffie & kopjes. Van één van de vele huispoezen die er wonen, that is. Want niets werkt zo ontspannend in deze hectische wereld vol stress als een lekker kopje koffie en het aaien van een pluizige troetel. Kattenliefde: daar word je happy van! Als je thuis geen kat hebt omdat je bijvoorbeeld een allergische huisgenoot/partner hebt die daar een stokje voor steekt, veel buitenshuis bent en het dan zielig vindt als Le Chat alleen thuis zit of gewoon geen zin hebt om de verantwoordelijkheid voor een kattenbeest te dragen (lees: afwisselend drollen en haarballen op te vegen…), maar wél een echte CatLover bent, is het kattencafé je local hangout.

Lenny Popelier is een Nederlandse catlady die héél graag zo’n kattencafé naar Nederland wil halen. Zij is van plan om een kattencafé te openen in Amsterdam, waar je niet alleen heerlijk kunt kroelen met de bewoners, maar ook de lekkerste taartjes kunt eten. Via Crowdfunding hoopt ze haar droom en de wens van heel veel Nederlandse kattenvrienden uit te laten komen. Kopjes biedt bovendien een nieuw thuis voor katten uit verschillende Amsterdamse asielen en aan katten die niet meer in hun eigen huisje kunnen blijven wonen.

Jij kunt meehelpen om Kattencafé Kopjes te realiseren! Via voorjebuurt.nl geef je een bijdrage, waarna je profiteert van een van de purrrks, zoals een coupon voor een catachino, een T-shirt, een Hot Cat Date of een Private Purrrty bij Kopjes. Je kunt zelfs een Kopjes-Kat adopteren!

Let’s spread some catlovin’…

Voor meer info om Kopjes te steunen kijk je op www.kattencafekopjes.nl en op voorjebuurt.nl.

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *